Rona Hartner l-a iertat pe Herve, fostul ei soț!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ronna Hartner a divorțat de soțul ei, Herve Camilleri, în 2021. Anunțul a fost făcut după trei ani de mariaj, asta după ce a realizat că partenerul ei de viață mai nutrește sentimente pentru fosta soție. La un an de la divorț, actrița și-a iertat fostul soț.

Rona Hartner l-a iertat pe Herve!

Timpul a trecut, iar rănile din sufletul vedetei s-au vindecat. Rona Hartner a declarat pentru Click! că nu-i poartă ranchiună fostului său partener de viață, ba chiar au rămas în relații bune de prietenie, însă nu se mai gândește la o împăcare. Actrița e decisă să nu se mai întoarcă la fostul soț. De fapt, nicio relație din trecut nu mai reprezintă ceva pentru ea, au rămas doar simple experiențe!

Vezi și: Ce se întâmplă cu Rona Hartner? Schimbarea radicală făcută de vedeta tv

„Între mine și Herve a rămas o relație de prietenie și tandrețe foarte mare. Nu mă mai pot întoarce la el! În momentul în care am făcut pasul unui divorț nu mă mai pot întoarce. Asta este clar! Rămâne o persoană dragă mie ca să zic așa.

Nu am niciun fel de sentiment de ură sau altceva față de fostul soț sau de primul soț. Îi apreciez pentru ceea ce sunt, încerc să fiu empatică și să înțeleg ceea ce simt și ei, dar dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație.

Adică nu că nu mai cred în persoana respectivă, persoana respectivă poate să mă surprindă mâine – poimâine. Poate să fie o surpriză extraordinară și continuă. Mai exact fiecare dintre ei poate să fie <wow>, însă în relația cu ei nu mai cred. Așa că nu m-aș mai împăca cu fostul.”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!.

Actrița speră să-și găsească adevărata jumătate!

Rona Hartner ne-a mai dezvăluit și faptul că nu și-a pierdut speranța atunci când vine vorba de sufletul său pereche.

„Da, mai cred în iubire și în aceste valori. Nicio secundă nu mă gândesc la o relație superficială sau la o relație doar de cuplu. Oricât de complicate sunt divorțurile totuși mi se pare că numai prin căsătorie spui <da> cu adevărat unei persoane.

Am stat zece ani singură, m-am căsătorit, poate nu a fost o alegere bună. Sunt de un an și jumătate singură și nu mi se pare un impediment. Am ce face, mă refugiez în muncă. Momentan nu am găsit persoana potrivită. Am foarte mulți prieteni, ies peste tot. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

Rona Hartner: „Munca nu este un refugiu pentru mine”

„Munca nu este un refugiu pentru mine. Nu a fost niciodată. Eu am încercat tot timpul să îmbin viața personală cu munca. Este adevărat că atunci când sunt implicată într-un proiect prefer să stau liniștită, nu să încep o relație de dragoste.

În primul rând, momentan, nu s-a ivit ocazia să cunosc pe cineva, iar în al doilea rând nu consider că este momentul să amestec toate lucrurile. Eu am și viață personală. Încerc să fiu aproape de fata mea, să vorbesc cu ea.

Pentru mine munca nu este un refugiu, pentru mine munca este o desăvârșire și o realizare și în primul rând este o chemare. Pentru că toți avem o chemare în viață și dacă o ascultăm Dumnezeu ne dă ocaziile propice să ne ducem spre ele.”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net