Ce se întâmplă cu Rona Hartner? Schimbarea radicală făcută de vedeta tv

#Exclusiv Click!

Rona Hartner (49 ani) petrece mai mult timp în România în ultima perioadă având în vedere proiectele TV în care este implicată. Vedeta este extrem de încântată de participarea sa la “Te cunosc de undeva”, alături de Johny Romano, și pentru că radiază pur și simplu, reporterii Click! au întrebat-o cum stă cu dragostea.

La ultimele două evenimente unde am întâlnit-o pe Rona Hartner, lansarea lui Ruby cu Alex Velea, “Viciu între vicii” și petrecerea VIVA Influencers Party, actrița și cântăreața a fost la fel de plină de viață cum o știm dar și de energie, mereu cu zâmbetul pe buze.

Așa că am profitat de moment și am întrebat-o dacă este încă singură după divorțul de francezul Herve Camilleri (47 ani), de care s-a separat oficial în luna septembrie a anului trecut, după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă.

Citește și: Rona Hartner, mărturisiri despre lupta împotriva cancerului: «Îmi pierdusem vocea și memoria»

Rona Hartner: «Sunt foarte orgolioasă» 

Se pare că Rona Harter încă nu și-a refăcut viața și nici nu ia în calcul o împăcare cu tatăl fetiței sale, dansatorul argentinian Rocco Sedano.

Nu rata nici: Rona Hartner: «Fata mea e ok, dar a fost dată peste cap din cauza divorțului»

Sunt singurică, mă reconstruiesc, alături de Dumnezeu! Mă închin, încerc să înțeleg ce am trăit! Eu sunt foarte orgolioasă! Poate că ăsta este unul dintre viciile mele, să zicem! Mai lucrez la asta și sunt și ambițioasă! Atunci când am dreptate mă lupt până în pânzele albe”, ne-a declarat Rona Hartner.

Iar atunci când a venit vorba de fiica ei, Soumayla, care este o superbă adolescentă acum, în vârstă de 13 ani, Rona Hartner ne-a spus că această a rămas în Franța, la tatăl ei.

Află și: Rona Hartner, adevărata metodă prin care s-a vindecat de cancerul de colon!

A rămas în Franța, stă cu tatăl ei. Am preferat să nu o scot din mediul ei, din școala ei, să aibă un echilibru. Tatăl ei îi este aproape, s-a mutat și el în sudul Franței, exact ca să îi fie aproape”, spune vedeta pentru Click!

Ce spune actrița despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale

Mai există vreo șansă de împăcare între Rona Harter și tatăl fiicei sale? Actrița a fost foarte fermă când ne-a oferit acest răspuns:

Dacă ar vrea fata, aș vrea, dar nu se poate pentru că ea nu vrea! Fiica noastră vrea să rămânem diferiți pentru că suntem foarte diferiți! Deci nu se pune problema! Viața merge înainte!”, a mai adăugat Rona Hartner.

Face un film în Tunisia

Și dacă pe plan personal încă nu are o situație stabilă și nu știe exact ce îi rezervă viitorul, profesional vorbind, Rona Hartner stă foarte bine. Este implicată acum în sezonul 18 al show-ului de transformări de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”, are multe concerte și evenimente și urmează să facă și un film.

Sunt extrem de încântată pentru că sunt la emisiunea mea de suflet, Te cunosc de undeva!, alături de Johny Romano. Vreau ca toată lumea să zică «mătușa și nepotul rup totul!» E deviza noastră! E super distracție! Și în curând fac un film în Tunisia”, ne-a mai spus în încheiere Rona Hartner.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net