Rona Hartner, Sărbători cu fostul soț! „Nu mă mai căsătoresc cu un artist!”

Despărțiți, dar tot împreună?! Rona Hertner a petrecut Sărbătorile, ca un făcut, tot în compania fostului soț, francezul Herve și a fostei soacre. Nu mai este însă cale de împăcare între cei doi, iar actrița nu vrea să mai audă de artiști în viața ei!

Rona Hartner a divorțat de francezul Herve Camilleri, după trei ani Sursa: Instagram
Rona Hartner a divorțat de francezul Herve Camilleri, după trei ani Sursa: Instagram

Rona Hartner a trecut și în 2022 tot cu fostul soț, Herve Camilleri, alături! Cei doi au divorțat anul trecut după trei ani de căsnicie, din motiv că pur și simplu nu se mai înțelegeau.

Rona însă e încă apropiată de Herve, omul care a ajutat-o să învingă cancerul. Și acum, după divorț, cei doi vorbesc aproape în fiecare lună. Și Sărbătorile le-au petrecut tot împreună, în Franța.

L-am vizitat pe fostul soț de Sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea, în familie cum ar fi. Am mâncat împreună curcan franțuzesc și am dansat de mă dor mușchii și acum. Cu Herve am decis să nu mai vorbim decât o dată pe lună, pentru că creează dependență. Suntem prea apropiați după divorț” , a declarat artista, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Actrița a explicat încă o dată de ce a decis să divorțeze de dansatorul francez.

Nu se mai putea, eram doi artiști în același loc. Prea asemănători, prea unu la unu. Nu mă mai căsătoresc în viața mea cu un artist! El se ruga la alte ore decât orele mele. Până și altă muzică ascultam”, a mai spus Rona.

Actrița în vârstă de 49 de ani vrea să-și refacă viața după două divorțuri răsunătoare.

Data trecută când am divorțat am stat 10 ani singură. Și acum vreau să stau singură să mai gândesc de ce oare divorțez eu așa tot timpul. Vreau să-mi refac viața, dar nu cu un artist”, a adăugat Rona.

„Îl apucau nervii din nimic!”

După trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 de ani) și francezul Herve Camilleri (47 de ani) s-au despărțit anul trecut, în vară, la notar. Rona a decis să încheie povestea de dragoste cu soțul francez, invocând certurile repetate dintre ei, care au apărut încă din momenul în care s-au căsătorit. Actrița a explicat adevăratele motive care au dus la ruptură la trei ani de la căsătorie.

Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi. Dacă îl contaziceai, imediat se sura. Nu am mai știut cum s-o dau cu el. Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: gata, divorțez! Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos. Aveam casa pe malul marii, am stat numai la plajă în izolare. Ce să vrei mai mult de atât? La un moment dat, erau certuri care nu se mai terminau, se repetatu. Certurile astea au început după nuntă, de aceea am fost surprinsă. Ne era mai bine necăsătoriți. Nu cred că viața e făcută ca să fii nefericită, să te cerți, să fi neînțeles”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net