Cum a scăpat Rona Hartner de fostul soț: „Mă suna și îmi vorbea despre ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rona Hartner (49 de ani) nu vrea să mai audă de fostul soț francez, Herve Camilleri (47 de ani). La doi ani de la separare, artista a decis să îi blocheze apelurile și mesajele de  pe telefon din cauză că bărbatul o suna insistent să îi povestească despre noile sale cuceriri în materie de femei.

Rona Hartner, ultima măsură în cazul fostului soț

Rona Hartner și Herve Camilleri au avut o iubire pătimașă timp de trei ani, dintre care un an și jumătate au fost căsătoriți. Însă, chiar dacă au divorțat și sunt separați de doi ani, se pare că Dj-ul francez nu poate să o dea uitării pe Rona și o sună non-stop în speranța că se vor împăca.

Citește și: Rona Hartner își reface viața după divorț: „S-ar putea să nu scap nici a treia oară!”

Contactată de Click!, artista ne-a spus că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul soț pentru care și-a sacrificat persoanele dragi, în timpul relației avute.

„El (n.r – Herve) m-a tot sunat după ce am divorțat, dar eu i-am interzis să mai facă asta. În viață, dacă lași unele uși deschise nu se vor închide niciodată rănile. I-am și explicat și lui…pentru mine este o perioadă de doliu acum. Când te desparți de o persoană este acel sentiment de ură, de decepție și vrei să le dai uitării odată cu trecea timpului.

Acum eu, după divorț, mi-am găsit pacea și liniștea interioară. Încerc să îl fac și pe el să înțeleagă acest lucru. Dacă tu nu avansezi în viață și trăiești în trecut nu o să fie deloc bine. Tendința noastră, a oamenilor, este să ne întoarcem în trecut din obișnuință de multe ori și din acea frică de necunoscut”, a spus Rona Hartner, pentru Click!

Rona Hartner: „Mă suna să îmi vorbească de gagici”

Actrița de la ”Te cunosc de undeva” ne-a mai dezvăluit și care au fost subiectele de discuție pe care Herve voia să le abordeze cu ea.

„Herve nu are o obsesie la adresa mea, ci îi este frică de necunoscut, de singurătate. Noi amândoi de comun acord am vrut să ne despărțim și uite că el acum nu înțelege separarea noastră. De două luni nu mă mai sună. L-am și blocat pe telefon. Este cel mai bine așa. Mă suna și îmi vorbea despre ce gagici a mai agățat el și ce femei îl vrăjesc pe dânsul. Chiar nu mă interesează acest lucru. I-am zis să își găsească pe altcineva nou și vor avea o nouă poveste de iubire”, a mai spus, pentru Click!, Rona Hartner.

Cine este actrița Rona Hartner?

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate actrițe de film din România. Vedeta este un munte de talent, pentru că are și o voce de nota zece care a fost apreciată și în străinătate. A jucat în filmele Asfalt-Tango, Nekro, în multe spectacole de teatru și a participat la numeroase emisiuni tv.

Rona Hartner a juns în vizorul publicului în 1999, când a fost implicată într-un scandal de zile mari! Aceasta a fost protagonista unei bârfe de zile mari, anume o presupusă relație amoroasă cu președintele țării pe atunci, Emil Constantinescu, zvon susținut de Vadim Tudor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!