Vedetele care au renunțat la București, pentru o viață mai liniștită. Încă fac naveta în Capitală!

Dana Marijuana (43 de ani), Mircea Radu (54 de ani), Dan Bordeianu (47 de ani), Florin Călinescu (67 de ani) dar și Nicoleta Luciu (42 de ani) sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să părăsească viața agitată din Capitală pentru un trai mai bun și mai liniștit în mediul rural.

Dana Marijuana face naveta Constanța - București, atunci când e nevoie 

Dana Marijuana alias Dana Coteanu, fosta regină hip-hop a anilor ’90, este una dintre artistele care a renunțat recent la viața agitată din București pentru cea de la malul Mării Negre. Vedeta a ales să se mute cu fetița cea mică la Vama Veche din cauza problemelor financiare cu care se confrunta în ultima perioadă și să facă naveta, Constanța – București atunci când are nevoie.

„M-am mutat de tot...la Vama Veche. Acolo am o bucată de teren și trei containere unde o să stau. Îmi mai trebuie panouri fotovoltaice, dar cu timpul o să le rezolv pe toate. Am plecat din cauza costurilor mari care sunt aici, nu îmi mai permit, viața este prea scumpă, banii sunt prea puțini. Fata cea mică o să meargă cu mine, la Constanța, o să o înscriu la școală acolo, dar cea mare a rămas la tatăl ei.

De iubitul meu nu m-am despărțit, suntem bine în continuare, o să mai vină el la mine, o să merg eu la el și tot așa. Dar urmează ca peste doi ani să iasă la pensie, el lucrează la stat și așa este la el. Deci, nu vom sta mult timp separați”, ne-a spus recent Dana Marijuana pentru Click!

Și Mircea Radu a fugit de Capitală 

Mircea Radu este o altă vedetă iubită și apreciată de mulți români datorită emisiunile de succes pe care le-a moderat în perioada anilor 2000. Fostul prezentator de televiziune a ales să se mute în  anul 2019 împreună cu soția sa, medicul oncolog Raluca Olaru, și cu cei doi copii, la Piatra Neamț, acolo unde Mircea Radu oferă consultanță juridică unor firme, dar se ocupă și de livada sa din curte.

„Da, ne-am mutat, dar nu definitiv. Este un contract foarte bun, pe care soţia mea Raluca, medic diabetolog, l-a obţinut la Piatra Neamţ. Eu niciodată n-am avut birou, eu pot să funcţionez de oriunde, mă pot urca în maşină şi pot filma oriunde”, ne spunea Mircea Radu în urmă cu patru ani.

Stil de viață schimbat radical

Florin Călinescu este o altă vedetă din România care în ultima perioadă a ales să renunțe la viața agitată din Capitală și la televiziune în favoarea unui stil de viață sănătos și liniștit. Mai exact,  în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are deja o micuță fermă de animale.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, ne spunea Florin Călinescu pentru Click!

Dan Bordeianu, actorul care a jucat în telenovele de success din România cum ar fi „Numai iubirea” a decis împreună cu soția și cei doi copii pe care îi au împreună să se mute la țară, mai exact în Brănești, lângă Pădurea Pustnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o. Însă, chiar și așa, distanța nu îl împiedică pe Dan Bordeianu să revină în București de fiecare dată când are ocazia sau este invitat să participe la diferite proiecte de televiziune sau emisiuni TV.

Nicoleta Luciu, departe de București

Una dintre cele mai frumoase femei din România a ales în 2014 să se mute la Miercurea – Ciuc pentru a se dedica în totalitate familiei. După ce s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar, Zsolt Csergo și cu care are patru copii: Zsolt jr. şi  tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, viața brunetei s-a schimbat radical. Însă, chiar și așa, în ciuda acestui fapt Nicoleta Luciu nu a întrerupt colaborările cu televiziunile din București, deoarece atunci când este invitată și poate ajunge în București onoroază cu drag invitațiile în platourile de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net