Top 3 vedete din România care nu au luat BAC-ul. Printre ele se numără un celebru prezentator de la noi!

Examenul de Bacalaureat este o realizare pentru multe persoane. Dar se pare că pentru unele vedete de la noi din țară nu a fost așa important și nici nu s-au sfiit să vorbească despre asta. De ce nu au luat sau nu au susținut BAC-ul?

Bacalaureat examen FOTO Inquam Photos   Octav Ganea jpg

Iată ce vedete din România nu au luat BAC-ul și ce au avut de spus. Potrivit informaților din presă, printre aceștia se numără și Dan Capatos, de la Xtra Night Show.

Dan Capatos

Printre vedetele noastre românești care au picat la examenul de Bacalaureat se numără celebrul prezentator de la Xtra Night Show - Dan Capatos. El a recunoscut că a obținut nota 3 la limba și literatura română în prima sesiune și a povestit cum s-a întâmplat. Ce gafă a făcut prezentatorul în fața comisiei?

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: «Gata, n-am nici o problemă!». M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: «Nu știu». S-a mirat aia: «Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!». Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: «Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!»”.

Dan Capatos a obținut nota 3 la Limba și Literatura Română
Dan Capatos a obținut nota 3 la Limba și Literatura Română

Adelina Pestrițu

Este cunoscută atât la noi în țară, cât și în afară. Dar nu mulți știu că Adelina Pestrițu a picat examenul de bacalaureat și asta pentru că a făcut o mică greșeală. A obținut nota maximă la limba și literatura română la proba orală, dar ce s-a întâmplat la proba scrisă?

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”.

Adelina Pestrițu a luat nota 3,60 la proba scrisă la Limba și Literatura Română
Adelina Pestrițu a luat nota 3,60 la proba scrisă la Limba și Literatura Română

Margherita de la Clejani

Margherita ar fi reușit să ia BAC-ul, asta dacă ar mai fi avut două sutimi adăugate la media generală. Fiica Clejanilor a luat 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie – media generală fiind de doar 5.8. Revoltată, a făcut contestație. Ce a declarat la acel moment?

„Sunt foarte, foarte supărată şi am făcut contestaţie la BAC şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest BAC. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”.

Mergherita a avut media generală de 5.8 la examenul de Bacalaureat
Mergherita a avut media generală de 5.8 la examenul de Bacalaureat

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net