Iuliana Marciuc a rămas fără permis! Prezentatoarea TV a făcut contestație!

#Exclusiv Click!

Zi cu ghinion în trafic pentru Iuliana Marciuc. Joi dimineață, vedeta TVR a rămas fără permis, în timp ce se îndrepta cu bolidul său de fițe spre o sală de sport, din zona Aviației. Polițistul i-a ridicat permisul, după ce a considerat că prezentatoarea ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

cub iuliana marciuc png

Iuliana Marciuc se afla, joi dimineață, la volanul bolidului său, îndreptându-se către o sală de sport din zona Aviaței. Vedeta TVR se grăbea să ajungă la antrenamentul pe care îl face de două-trei ori pe săptămână, la prima oră a dimineții.

Citește și: Iuliana Marciuc, declarații dureroase despre tatăl ei: «A ales să plece într-un moment demn»

Ajunsă la o intersecție, prezentatoarea a apăsat pedala de accelerație, forțând puțin trecerea la mustață, de pe culoarea galbenă pe culoarea roșie a semaforului. Imediat, însă, vedeta a fost oprită de un polițist, care i-a ridicat permisul, acesta considerând că a trecut pe roșu.

Iuliana Marciuc: „Eu zic că am trecut pe galben, el a zis că a fost pe roșu!”

Iuliana, însă, este convinsă că a trecut pe culoarea galbenă a semaforului și că a rămas nejustificat fără permis, așa că, imediat după incident, vedeta a făcut o contestație.

Eu zic că am trecut pe galben, polițistul a zis că a fost pe roșu! Acum vom vedea ce s-a întâmplat cu adevărat pentru că am și făcut contestație. Acum aștept rezolvarea cazului”, s-a confesat Iuliana Marciuc apropiaților, imediat după nefericitul eveniment din trafic.

Marea transformare cu dieta minune! 6 kilograme în 6 săptămâni!

Iuliana Marciuc are 55 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat. A început marea transformare în urmă cu câțiva ani, atunci când a ținut o dietă minune, cu ajutorul nutriționistului.

A reușit atunci să slăbească șase kilograme în șase săptămâni. Planul de alimentație și sportul făcut regulat au dat roade nesperate pentru vedeta TVR, care de atunci a rămas cu un regim de viață cât se poate de sănătos.

Și acum încerc să respect câte ceva din principiile dietei pe care am ținut-o atunci. Adică, dacă vreau să mănânc cartofi prăjiți, atunci mănânc doar cartofi fără carne lângă ei.

Fac antrenamente de două-trei ori pe săptămână, mai ales dimineața. Așa este bioritmul meu. Îmi dă energie pentru toată ziua” a declarat vedeta, după antrenament.

Iuliana Marciuc a decis să se apuce serios de sport, în urma unui interviu realizat cu o antrenoarea Irina Alionte, pentru emisiunea pe care o moderează la TVR 2, „Destine ca-n filme”. Cunoscuta antrenoare a vedetelor și-a pus semnătura pe o carte, care are ca subiect tocmai transformarea corporală armonioasă.

Am reușit să slăbesc 6 kilograme în șase săptămâni cu trei mese pe zi şi două gustări. Nu m-am înfometat deloc. Mănânc și acum multe fructe şi beau cel puţin 2 litri de apă pe zi.

Atunci când am slăbit 6 kilograme, practic am întinerit cu 8 ani. Acesta este ritmul meu biologic de acum”, a povestit vedeta, pentru Click!.

Iuliana Marciuc are o relație de 27 de ani cu cântărețul Adrian Enache. Cei doi s-au logodit în urmă cu 12 ani și au împreună un fiu David, în vârstă de 17 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net