Drama trăită de Iuliana Marciuc: „Reprezintă pentru mine un adevărat legământ”

#Exclusiv Click!

Iuliana Marciuc (55 de ani) nu se lasă cu una cu două! Chiar dacă sufletul îi plânge din cauză că tatăl său, omul de radio, Alecu Marciuc, nu mai este printre noi, de câteva luni, vedeta zâmbește și spune că totul o să fie bine!

Iuliana Marciuc a învățaț o lecție importantă de la tatăl ei!

„Nu am ținut doliu decât o lună de zile! Doliul eu zic că îl ții în suflet nu în haine. Eu îl simt mereu aproape pe tata, întotdeauna lângă mine, am decis să nu port doliu decât o lună. Nici nu l-am mai visat. Tata spunea despre el că este foarte puternic.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o de la el a fost punctualitatea, în primul rând, profesionalismul și vorba este vorbă. Asta era expresia lui, iar eu atunci când spun ceva și mă exprim că voi face ceva nu există să mă răsucesc și să nu duc la îndeplinire ceea ce singură am spus. Puterea cuvântului cred că este foarte importantă și reprezintă pentru mine un adevărat legământ”, a spus Iuliana Marciuc, pentru Click!

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache (56 de ani) sunt împreună de peste 20 de ani. Cei doi au un băiețel, pe micuțul David, care i-a ajutat și mai mult să creadă în iubirea lor adevărată, chiar dacă nu s-au căsătorit nici până acum.

„Cred că iubirea se întreține. Trebuie să ai grijă de iubire și să nu consideri niciodată reduta pe vecie cucerită. Surprizele și comunicarea într-o relație sunt foarte importante...timpul calitativ petrecut împreună.

Chiar dacă îl avem pe David și ne place să petrecem timp toți trei, noi ne facem întotdeauna timp să petrecem și împreună. Fie într-o mică excursie, fie la o cină, fie chiar și în timpul zilei la o plimbare în parc. Lucruri din acestea care te scot din rutină și care te ajută permanent să ții flacăra aprinsă.”, a mai spus Iuliana Marciuc pentru Click!

Vezi si: Iuliana Marciuc, declarații dureroase despre tatăl ei: «A ales să plece într-un moment demn»

Iuliana Marciuc, activitate profesională de succes

„Acum îmi îndrept toată atenția spre emisiunea “Destine ca în filme”. O emisiune pe care o am de zece ani în grila TVR 2, o emisiune premium a postului TVR 2 și filmez pentru reportajele care le difuzăm săptămânal în emisiune și ca toată lumea gândim și ceva vacanțe. Nu ne-am hotărât exact unde dar cu siguranță, cum ți-am zis și mai înainte, vom face și o vacanță în doi și o vacanță în trei.”, a mai declarat Iuliana Marciuc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net