Iuliana Marciuc, în doliu! Tatăl prezentatoarei a murit: «Cel mai puternic leu a devenit brusc fragil»

Ultima actualizare:

Clipe dificile pentru Iuliana Marciuc. Prezentatoarea TV a făcut un anunț trist sâmbătă, 12 martie. Tatăl vedetei a muritvineri, iar Iuliana a anunțat pe pagina personală de Facebook locul și ora înmormântării părintelui său. 

Iuliana Marciuc şi tatăl ei
Iuliana Marciuc şi tatăl ei

Iuliana Marciuc trece prin momente dureroase. Tatăl prezentatoarei, omul de radio Alecu Marciuc s-a ămbolnăvit recent, iar inima sa a încetat să mai bată vineri, 11 martie. Anunțul a fost făcut de către prezentatoare pe contul personal de Facebook, acolo unde a oferit detalii despre slujba de înmormântare. 

"Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc .Cel mai puternic "leu "a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit.Rugați-va pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la "Hotarele posibilului "unde știa sigur că-l așteaptă un nou început .Voi pregăti eu,singură,volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este...

Sâmbătă 12.03 ora 18.00 la biserica din Ciofliceni se vor citi stâlpii și duminică 13.03 ora 13.00 are loc slujba de înmormântare", a fost mesajul Iulianei Marciuc.

Iuliana Marciuc a vorbit despre cel mai greu obstacol din viața sa 

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii, însă nu sunt căsătoriți și nici nu visează la o nuntă ca în povești. Cei doi au depășit împreună un obstacol care i-a cauzat Iulianei Marciuc multă suferință. În prezent, Iuliana și Adrian sunt părinții unui băiat pe nume David, însă puțini sunt cei care știu că Iuliana s-a agitat ani întregi pentru a deveni mamă. 

Prezentatoarea a povestit, cu ochii în lacrimi, despre tratamentele pe care le-a urmat pentru a putea să-și strângă copilul la piept. 

  „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut! Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate", a povestit Iuliana. 

Iuliana Marciuc, manager de proiect a concursului Eurovision

În ultima perioadă de timă, programul Iulianei Marciuc a fost unul foartee încărcat. Ea a fost manager de proiect a selecției naționale Eurovision și a trebui să se asigure că totul se desfășoară potrivit planurilor. Concursul Eurovision a fost extrem de comentat anul acesta, iar mulți artiști s-au arătat dezamăgiți de felul în care a fost organizată selecția națională. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net