Iuliana Marciuc: «Răutatea oamenilor a ieşit mai mult la lumină»

Iuliana Marciuc (54 de ani) este manager de proiect la ediţia din acest an a selecţiei naţionale a concursului Eurovision. Ea nu e deloc străină de acest concurs, fiind de trei ori până acum şefa delegaţiei României. Anul acesta, finala competiţiei are loc pe 14 mai, la Torino, iar România va desemna în martie cine ne va reprezenta. Vedeta TVR ne-a vorbit într-un interviu exclusiv despre Eurovision, călătorii, pandemie, dar şi despre David, fiul ei şi al lui Adrian Enache.  

Iuliana Marciuc (54 de ani)  este manager de proiect  la ediția din acest an  a selecției Eurovision
Iuliana Marciuc (54 de ani) este manager de proiect la ediția din acest an a selecției Eurovision
  • Cum este ediţia din acest an şi când are loc finala competiţiei Eurovision?  

Iuliana Marciuc: Am experienţa multor proiecte realizate în TVR, inclusiv Eurovision, şi de fiecare dată am tras linie la final. Sunt încrezătoare că revenirea la sistemul de alegere a reprezentantului României prin selecţie naţională ne poate aduce rezultate mai bune în concurs şi vă invit să urmăriţi show-ul de sâmbătă, 5 martie, şi să votaţi piesele preferate. 

  • Ce te-a deranjat cel mai mult de când a venit pandemia? 

Răutatea oamenilor a ieşit parcă mai mult la lumină, toleranţa a început să dispară şi parcă nu mai ştim să ascultăm păreri diferite, să recunoaştem că nimeni nu deţine adevărul absolut. 

  • În paralel cu ediţia din acest an a selecţiei naţionale a concursului Eurovision, cu ce te mai ocupi? 

După alegerea reprezentantului României urmează perioada de pregătire a show-ului din etapa internaţională, iar în paralel, pregătirile pentru un nou sezon "Destine ca-n filme" de pe TVR 2. Se alătură în acest sezon comunităţii destinelor ca-n filme şi străini, care au ales să trăiască în România şi pentru care ţara noastră le-a devenit casă primitoare.  

  • Timpul liber cu ce ţi-l umpli? 

Sincer, nu prea am mai avut mult timp liber pentru că sunt alături de Adrian în organizarea podcastului "Laivu lu Enache", de pe canalul lui de YouTube şi puţinele ore libere le petrecem făcând planuri. În rest, mă întâlnesc cu prietenele mele, mai dau o tură de Herăstrău sau mai merg la o piesă de teatru.  

  • David ce face? În afară de talentul artistic, ce a mai moştenit de la tine şi de la Adrian? 

Mă bucur mult că este un adolescent fericit şi echilibrat şi sper din tot sufletul să-şi găsească drumul care să-l ducă spre o meserie pe care să o iubească şi să-i ofere bucurii, aşa cum noi avem parte. Are şi el mulţi prieteni, joacă squash şi fotbal şi participă la castinguri, pentru că îi face mare plăcere să joace în filme. 

  • În ce clasă este şi unde învaţă? Seamănă izbitor cu Adrian... 

Dacă spui tu... alţii spun că seamănă cu mine, alţii că seamănă cu tatăl meu... important este să fie sănătos şi norocos. Este elev în clasa a X-a la Liceul internaţional de informatică. 

  • Joacă în Familia Addams. Ce proiecte mai are? 

A făcut anul trecut figuraţie la familia Addams, dar mai multă plăcere i-a făcut să joace în proiectele Academiei de film Buftea, unde este elev din clasa a 5-a, într-o piesă de teatru şi două filme de scurtmetraj. 

  • Ai călătorit în lume. Unde ţi-a plăcut cel mai mult? 

Îmi place mult să călătoresc, iar David mă moşteneşte. M-a însoţit anul trecut în Egipt, o destinaţie surprinzătoare, pe care am descoperit-o împreună. Grecia îmi place mult, în general locurile cu plajă şi cu mare. 

  • Există și un loc unde nu ți-a plăcut?

În fiecare loc găsesc ceva care să-mi placă, îmi place să cunosc oameni și tradiții, locuri turistice, dar și mai puțin umblat. 

  • Ce te-a deranjat cel mai mult de când a venit pandemia?

Răutatea oamenilor a ieșit parcă mai mult la lumină, toleranța a început să dispară și parcă nu mai știm să ascultăm păreri diferite, să recunoaștem că nimeni nu deține adevărul absolut, mai ales în ceea ce privește pandemia despre care vom afla doar peste ani...

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net