Iuliana Marciuc, declarații dureroase despre tatăl ei: «A ales să plece într-un moment demn»

Ultima actualizare:

La doar o lună de la moartea tatălui său Iuliana Marciuc a povestit, cu durere în glas, despre cel mai important bărbat din viața ei.

Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl recent
Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl recent

Aceasta și-a adus aminte despre ultimele clipe din viață tatălui său.

Iuliana Marciuc, Declarații dureroase

Iuliana Marciuc a povestit că, ultima lună din viață, tatăl său a petrecut-o într-un cămin, din cauza că nu se mai poate ridica și trebuia îngrijit adecvat.

Încă este foarte greu, În ultima lună, tata a fost la unul din cămine, l-am văzut alături de ceilalți seniori. Tata a ajuns acolo pentru că nu se mai putea ridica. Și am ales să fie într-un loc  în care era bine îngrijit”,a spus aceasta în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

Iuliana a simțit întotdeauna că tatăl ei va pleca atunci când va fi pregătit și își aduce aminte discuțiile dintre ei:  “La un moment dat l-am întrebat: ''Mai luptăm? Și el a zis:  Ce vorba e asta?'' 

Iuliana consideră că tatăl său a așteptat ca ea să termine finala de la Eurovision, după care nu a mai vrut să lupte.

''L-am vizitat la spital și, din momentul în care am plecat.  nu a mai vrut să lupte. A avut multe momente foarte bune, dar și clipe în care nu mai voia și spunea că ce urmează să se întâmple este penibil. Tata era un Leu demn, un om de cultură care știa și credea în viața de după viață. Și a ales să plece într-un moment demn”, a declarat aceasta în emisiunea lui Brancu.

Citește și Ele sunt cele mai provocatoare știriste. Trei blondine cu decolteuri de infarct

Iuliana Marciuc a povestit și cele mai dragi amintiri cu tatăl său. Aceasta a rememorat, cu nostalgie, excursia pe care cei doi au avut-o împreună.

 “Tata iubea toamna. Și în octombrie am făcut o excursie de o zi, doar noi doi. Am mâncat împreună, am stat de dimineață până seara, am mers la castelul Peleș”, a adăugat ea.

Deși și-a pierdut tatăl, Iuliana Marciuc este împăcată cu faptul că el a scăpat de suferință.

Nu este foarte greu pentru că știu că este mai bine așa pentru el, că este în lumina și într-o lume în care îi este mult mai bine”,  a spus Iuliana Marciuc la Exclusiv VIP.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, un cuplu de peste două decenii

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii, însă nu sunt căsătoriți. În prezent, Iuliana și Adrian sunt părinții lui David, un băiat de care sunt mândri, mai ales că aceasta s-a agitat ani întregi pentru a deveni mamă.   

Citește și Ele sunt cele mai provocatoare știriste. Trei blondine cu decolteuri de infarct 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net