Iuliana Marciuc a amânat înmormântarea tatălui! Prezentatoarea și-a strigat revolta: «Din cauza excesului de zel a unui medic»

Ultima actualizare:

Problemele continuă pentru Iuliana Marciuc. Îndrăgita prezentatoare de televiziune anunța, sâmbătă, că tatăl ei a murit și că va fi înmormântat în cursul zilei de duminică. Data a fost schimbată, însă, după ce vedeta nu a reușit să scoată din spital trupul neînsuflețit al tatălui ei. Detalii despre situația delicată au fost oferite chiar de către Iuliana Marciuc. 

Iuliana Marciuc alături de tatăl ei, omul de radio Alecu Maricuc
Iuliana Marciuc alături de tatăl ei, omul de radio Alecu Maricuc

Sâmbătă, Iuliana Marciuc anunța, prin intermediul unui mesaj scris pe contrul de Facebook, faptul că tatăl ei se stinsese din viață din cauza unei boli despre care nu a oferit informații suplimentare.

Anunțul de ultimă oră făcut de Iuliana Marciuc

Prezentatoarea i-a informat pe toți cei care au ținut la tatăl ei când va avea loc slujba de înmormântare. Ceremonia ar fi trebuit să fie desfășurată duminică, la ora 13.00. Din păcate, "din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog", așa cum subliniază Iuliana, ridicarea trupului neînsuflețit al bărbatului nu a fost posibilă, iar data înmormântării a fost mutată. 

"Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO", a fost descrierea pe care Iuliana Maricuc a scris-o alături de fotografie în care Alecu Marciuc pozează fericit lângă figurina unui extraterestru.

Alecu Marciuc era pasionat se extraterești Sursă foto: Facebook Iuliana Marciuc
Alecu Marciuc era pasionat se extraterești Sursă foto: Facebook Iuliana Marciuc

Iuliana și-a exprimat revolta într-un nou mesaj pe care l-a scris pe pagina unei rețele de socializare și a distribuit o fotografie în care tatăl ei apare de figurina din masă plastică a unei ființe extraterestre. Potrivit mărturisirilor vedetei,  Alecu Marciuc a fost dintotdeauna pasionat și fascinat de fenomenele paranormale și de extratereștri. 

"Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet, om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic "leu "a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit. Rugați-vă pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la "Hotarele posibilului "unde știa sigur că-l așteaptă un nou început. Voi pregăti eu,singură,volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este", a fost mesajul prin care Iuliana a anunțat decesul părintelui său, Alecu Marciuc. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net