Iuliana Marciuc se „dezbracă” de secrete. Cât de exigentă este, în rolul de mamă: „Îi fac observații”

Iuliana Marciuc (55 de ani) și Adrian Enache (56 de ani) sunt foarte mândri de fiul lor, David (17 de ani). Cele două vedete își doresc ca adolescentul să ajungă cât mai bine în viață. Într-un interviu recent acordat pentru Click!, prezentatoarea TV ne-a mărturisit că este o mamă destul de exigentă atunci când vine vorba de educația băiatului lor.

David, fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc reprezintă comoara celor două vedete. La finalul lunii decembrie a anului trecut, adolescentul a adus o mare bucurie în sufletul părinților săi, deoarece a reușit să obțină un rol în serialul-fenomen „Wednesday”. Însă se pare că această realizare profesională recentă nu a făcut-o pe Iuliana Marciuc să lase garda jos atunci când vine vorba educația lui David.

Iuliana Marciuc, o mamă exigentă!

Soția lui Adrian Enache a acordat un interviu exclusiv pentru Click! în cadrul căruia a vorbit despre cum se poartă ea, ca mamă, cu David. Vedeta se consideră mult mai exigentă decât Adrian Enache și spune că, în acest fel, se completează de minune unul cu altul. 

“Mie îmi place să spun că eu lui David nu îi dau sfaturi ci îi dau modele în viață. Sunt foarte bucuroasă și foarte mândră de el. Cred că eu sunt, în casă, părintele exigent pentru că Adrian din dorința lui de a fi prieten cu el uneori nu este foarte riguros, dar asta nu înseamnă neapărat un defect. Cred că pur și simplu ne completăm unul pe celălalt.

Citește și - Imagini din camera Laurei Stoica. Dezvăluiri emoționante în emisiunea Iulianei Marciuc

Îi fac mici observații lui David, dar nu îi aplic pedepse. Eu una, personal, nu îmi amintesc să fi țipat la David, dar să-l fi bătut. Relația noastră este foarte apropiată, însă cu câteva reguli stricte cum ar fi să își facă patul de dimineață, să își pună lucrurile în ordine iar cele care sunt pentru mașina de spălat să le pună într-un anumit loc, nu în altul, plus că nu trebuie să se uite pe telefon în timpul mesei”, a declarat Iuliana Marciuc pentru Click!

Iuliana Marciuc: „Adrian nu este gelos!”

Vedeta de la TVR2 trăiește o frumoasă poveste de iubire de 26 de ani cu Adrian Enache. Cei doi se înțeleg de minune și își oferă libertatea de care au nevoie, pentru a nu se sufoca. Asta este cheia unei căsnicii de lungă durată, spune Iuliana!

“Anul acesta vreau să ajung în Japonia. Adrian nu dorește să meargă în Japonia pentru că este o excursie foarte lungă...sunt 15 – 20 de zile și nu poate pleca atât de mult timp, dar cu el am alte planuri de excursii cum ar fi o Spanie după întoarcerea lui din America. Eu plec de multe ori în vacanțe cu prietenii sau colegii, dar plec și de 2/3 ori pe an cu Adrian și cu David.

 Adrian nu este gelos că merg fără el. După atâția ani nu mai există acest lucru, dar nu a existat nici la început. Relația noastră s-a bazat și se bazează pe foarte multă încredere și cred că este important ca în orice cuplu, ca din când în când, să mai iei și câte o gură de aer”, a conchis pentru Click! Iuliana Marciuc.

Click! spune

Iuliana Marciuc este unul dintre cei mai apreciați și longevivi oameni de televiziune din România. Cariera sa a început în anul 1990 la Televiziunea Română când a devenit crainică. În prezent, vedeta are o emisiune la TVR2 “Destine ca în filme”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!