Daniela Gyorfi, în „reparații”! Ce intervenție estetică a suferit: „Mi-a tras de toate în sus!”

#Exclusiv Click!

La 54 de ani, Daniela Gyorfi a apelat la medicul estetician pentru noi proceduri de întinerire. Vedeta și-a a făcut o serie de tratamente faciale, menite să-i întindă pielea și să o scape de riduri.

Ori de câte ori a fost nevoie, artista a apelat la tot felul de proceduri și chiar la operațiile estetice! Acum, la 54 de ani, Daniela Gyorfi a simțit că e timpul să facă o vizită, de urgență, la medicul estetician. Cum toate încep să cam „cadă” de la o vârstă, Daniela a găsit tratamentul perfect pentru ca fața ei să întinerească cu vreo 10 anișori.

Vedeta a suportat cu stoicism, zilele trecute, o serie de proceduri estetice inovatoare de ridicare a feței, la medicul ei estetician din Timișoara. Rezultatele s-au dovedit a fi pe măsura așteptărilor.

Daniela Gyorfi, de urgență la estetician! A făcut mai multe liftinguri faciale!

A venit timpul să intindem puțin fața. Domnul doctor Ovidiu Fiți mi-a făcut mai multe liftinguri, o serie de tratamente cu fire resorbabile, de tracțiune și de suspendare, în zona gâtului, a mandibulei și a pomeților, plus niște injectări în buze.

Mai pe înțelesul tuturor, niște proceduri de tras în sus, le zic eu, pentru că nu suport chirurgia, deocamdată. Cu alte cuvinte, m-a tras așa, de toate, în sus! ”, ne-a declarat, încântată, solista, după intervenție.

La 54 de ani, Daniela Gyorfi cântărește 49 de kilograme și a fost prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în anul 1999. Cu toate că timpul a trecut, aceasta și-a păstrat silueta de-a lungul anilor. A născut la 42 de ani, însă a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp record.

În rest, așa în mare, eu cred că am rămas una dintre cele mai neoperate vedete din showbiz. Păi, la ce văd eu că se întâmplă acum, cu fetele astea din ziua de azi, care se operează non-stop, ce pot să zic?!

Eu sunt destul de naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni, nici nu-ți dădeai seama că eram însărcinată!”, ne-a mai spus Daniela.

Daniela Gyorfi: „Nu mai consum deloc zahăr!”

Daniela practică și foarte mult sport și este, mai nou, foarte atentă la alimentație. Solista ne-a mărturisit, recent, că a renunțat de tot la zahăr.

De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc.

Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată! ”, ne-a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Câte operații estetice are la activ Daniela Gyorfi?

Daniela Gyorfi a fost mereu asumată, atunci când a venit vorba despre operațiilor estetice la care a recurs. De-a lungul timpului, artista și-a ajustat sânii, buzele, dar și nasul, pentru că și-a dorit să facă schimbări atunci când a simțit nevoia.

Prima dată când și-a mărit bustul, Gyorfi nu a fost deloc încântată de rezultat, așa că a mai recurs, pe parcurs, și la alte ajustări ale sânilor. În total, are patru sau cinci intervenții la sâni, cântăreața fiind, de altfel, și prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în 1999. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net