Ce aliment nu mai consumă Daniela Gyorfi de două luni de zile! „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniuela Gyorfi are 54 de ani, dar reușește să se mențină și acum într-o formă de zile mari! Solista și-a păstrat trupul de sirenă, iar acum a început să fie mult mai atentă și la alimentație. De două luni nu mai consumă deloc zahăr.

La 54 de ani, Daniela Gyorfi are 49 de kilograme și a fost prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în 1999. Dana și-a păstrat silueta de-a lungul anilor. A născut la 42 de ani, însă a reușit să scape de kilograme în timp record.

Dana practică mult sport și este, mai nou, foarte atentă la alimentație. S-au dus de mult vremurile când își permitea să consume dulciuri și cartofi prăjiți în voie. De două luni, solista nu a mai pus gura pe zahăr.

Daniela Gyorfi: „Nu mai consum deloc zahăr!”

Cu operațiile estetice, eu am lăsat-o mai ușor. Cred că am rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz, la ce văd eu că se întâmplă acum cu fetele din ziua de azi.

De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri.

E trist, dar asta este. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât!

Așa în mare sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată.

Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, ne-a povestit Daniel Gyorfi.

Câte intervenții estetice are Daniela Gyorfi?

Daniela Gyorfi a fost întotdeauna sinceră și asumată atunci când a venit vorba despre operațiilor estetice la care a recurs. De-a lungul timpului, artista și-a ajustat sânii, buzele și nasul pentru că și-a dorit să facă schimbări atunci când a simțit nevoia.

Prima dată când și-a mărit bustul, Gyorfi nu a fost deloc încântată de rezultat, așa că a mai recurs pe parcurs și la alte ajustări ale sânilor. În total, are patru sau cinci intervenții la sâni, cântăreața fiind, de altfel, și prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în anul 1999.

În 2021, artista și-a făcut și o dantură impecabilă de care este foarte încântată.

Daniela Gyorfi încearcă mai toate procedurile în materie de frumusețe corporală și reușește astfel să nu-și arate deloc vârsta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net