Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost abuzată în cuplu: «Am primit o palmă»

Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi, una dintre temerarele scenei românești, a povestit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai despre cumpenele prin care a trecut de-a lungul vieții. Cântăreața a fost dintotdeauna o femeie asumată, așa că nu a ezitat să vorbească despre momentul când unul dintre partenerii ei a abuzat-o fizic. 

Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost abuzată în cuplu: «Am primit o singură palmă»
Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost abuzată în cuplu: «Am primit o singură palmă»

Daniela Gyorfi se află de ani buni într-o relație cu George Tal, iar împreună au și un copil, o fetiță pe nume Maria. Cei doi nu s-au căsătorit până la acest moment, dar consideră că formează o adevărată familie. Cu toate acestea, de-a lungul vremii, au apărut informații, conform cărora George Tal ar fi lovit-o pe solistă. Daniela Gyorfi a clarificat zvonurile cu privire la relația sa cu Tal și a vorbit despre momentul când a primit o plamă de la unul dintre iubiții săi.

Vezi și: Cât de cochetă a fost fetiţa Danielei Gyorfi la serbare!

„Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin '88- '89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia...S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva.

Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a mărturisit Daniela Gyorfi la show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Află și: Daniela Gyorfi, mai sinceră ca oricând despre eșecul operațiilor estetice

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat?

În cadrul interviului cu Denise Rifai, Daniela Gyorfi a mai lămurit un mare mister din showbiz-ul românesc și anume conflictul cu solista Carmen Harra, din anii '90, ce ar fi pornit de la un bărbat. Presupusul «june» pentru care Daniela și Carmen Harra s-ar fi bătut la acea vreme ar fi fost fotograful columbian, Gabriel Henessey. 

Vedeta a negat acest zvon și i-a declarat lui Denise Rifai că nu a existat niciodată un conflict fizic între ea și Carmen Harra, din cauza lui Gabrile sau al altui bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net