Daniela Gyorfi, mai sinceră ca oricând despre eșecul operațiilor estetice

Daniela Gyorfi a vorbit mai deschis ca niciodată despre chinurile prin care a trecut din cauza operațiilor estetice efectuate greșit. Invitată la Măruța, artista a povestit experiențele neplăcute pe care le-a avut când și-a operat sânii, dar și atunci când și-a pus fațete dentare.

daniela gyorfi jpg
Daniela Gyorfi, mai sinceră ca niciodată despre eșecul operațiilor estetice

Daniela Gyorfi, 50 de ani, a dezvăluit la show-ul lui Măruță experiențele groaznice pe care le-a trăit, când s-a lăsat pe mâna anumitor medici, pentru a-și face unele intervenții estetice.

Citește și Daniela Gyorfi, tradițiile de Paște pe care le ține cu sfințenie

Vedeta a dorit să tragă un semnal de alarmă femeilor, care doresc să-și facă retușuri ce necesită operații chirugicale și le-a sfătuit să se informeze înainte să treacă pragul medicului estetician. Daniela Gyorfi a avut trei operații la sâni, iar primele două intevenții nu au fost reușite, astfel că artista a suferit complicații. 

,,Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă, așa se făcea atunci. Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni sânii s-au lăsat.

După ce am născut am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația. Mi-am pus implanturi la sâni de trei ori.", a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi atrage atenția asupra medicilor promovați de vedete

Daniela Gyorfi a atras atenția și asupra medicilor care-și fac reclamă folosindu-se de imaginea vedetelor. Solista a subliniat faptul că deși un medic este promovat de vedete, acest aspect nu validează neapărat competențele sale. 

,,Dintre un nume sonor, la care toate vedetele fac reclama și cineva care este foarte stapân pe el, pe meseria lui, informați-vă și alegeți un medic care știe cu adevărat ce face. De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea. Cred că în ziua de azi ai acces la informație.", a declarat Daniela Gyorfi. 

stanga
dreapta
Daniela Gyorfi JPG
daniela gyorfi si maria JPG
daniela gyorfi 9 JPG
daniela gyorfi matinal kanal d JPG
daniela gyorfi si fetita ei, Maria JPG
daniela gyorfi   george tal JPG
daniela gyorfi jpg
daniela gyorfi jpeg
daniela gyorfi sani deplasati jpeg
daniela gyorfi mama jpeg
daniela gyorfi george tal jpeg
daniela gyorfi george tal jpeg
Daniela Gyorfi jpeg
daniela gyorfi png
Daniela Gyorfi  va cânta  la Mamaia  şi la Neptun   jpeg
Daniela Gyorfi şi fiica Maria ( 9 ani)  jpeg
daniela gyorfi jpeg
Daniela Gyorfi se relaxează la plajă între concerte jpeg
Daniela Gyorfi arată senzațional la 51 de ani jpeg
daniela gyorfi familie jpg
daniela gyorfi (2) JPG

Daniela Gyorfi a suferit o infecție gravă după o intervenție estetică

Daniela a trecut printr-un lung șir de ghinioane în ceea ce privește operațiiile estetice, Artista și-a operat cu succes nasul, însă a întâmpinat probleme foarte grave, atunci când și-a pus fațete dentare. Solista a făcut o infecție foarte urâtă la dinți, deși fusese la un medic stomatolog foarte celebru. 

Citește și EXCLUSIV Daniela Gyorfi, planuri pentru o nouă intervenție estetică! Cum se menține artista la 53 de ani

,,M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat. De dinți sunt foarte mulțumită, mi-am făcut fațetele de două ori, m-am dus la un doctor tânăr, m-a operat de două ori. Prima dată am fost la un medic foarte popular care mi-a greșit operația. Am avut infecție la dinți, apoi am schimbat medicul, am ajuns la un dentist tânăr care a trebuit să mă opereze de două ori, s-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion.", a mărturisit Daniela. 

Complicații la mărirea buzelor

Daniela a vorbit și despre intervențiile cu botox pentru diminuarea ridurilor, dar și despre injectările cu acid hialuronic, proceduri pe care și le face în mod regulat. Artista a avut o problemă atunci când și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar substanța a migrat și a trebuit să o dizolve. 

,,Pentru botox mă duc la un doctor de specialitate, îmi place să-mi fac buzele, să mi le mai umplu puțin. La buze am avut o problemă a migrat substanța și a trebuit să îmi dizolve acidul și să mi-l pună din nou.", a mai declarat artista. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png