Daniela Gyorfi și-a împlinit cel mai mare vis! Ce reacție a avut fiica ei

Daniela Gyorfi (53 ani) a intrat în noul an cu dreptul! Artista a cântat de Revelion în Spania, la Madrid, și s-a bucurat de un eveniment sold out. Chiar dacă anul 2021 a fost un an greu pentru artiști, vedeta s-a descurcat și și-a îndeplinit un vis, acela de a-și cumpăra o casă nouă.

image
Daniela Gyorfi a reușit să-și cumpere o casă nouă în pandemie

Daniela Gyorfi a intrat în noul an cu vise noi și locuința mult visată și așteptată!

“A fost bine de Revelion, am cântat la un eveniment sold out, de lângă Madrid, în Spania. A fost un eveniment foarte frumos și lumea s-a distrat. E adevărat că anul nou ne prinde cu casă nouă. Sper să ne mutăm în curând. Azi (2 ianuarie, n.r.) ne întoarcem din Spania, apoi trebuie să începem să mobilăm casa, să amenajăm”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!

Noua schimbare o va afecta și pe fiica vedetei, care va trebui să meargă la o școală nouă, mai aproape de casă. ”Trebuie să îi caut școală Mariei, în zona în care ne vom muta. Trebuie să o transfer, să vedem! Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare”, a explicat Daniela.

Daniela şi soţul ei, George Tal, locuiesc în acest moment într-un bloc construit în 1986, în același apartament unde a locuit și mama vedetei. Cei doi își doreau de mult să se mute într-un penthouse, însă prețurile de pe piață i-au descurajat. „Vrem să ne luăm un alt apartament. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986”, declara vedeta în martie, anul trecut. 

Daniela Gyorfi abia așteaptă să scape de restricțiile impuse de pandemie

Cea mai mare dorință a Danielei pentru noul an este să scăpăm cu toții de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

”Încep anul 2022 cu gânduri noi. Îmi doresc, ca toată lumea, să scăpăm de restricțiile astea și să avem evenimente. În curând o să mergem și la Reghin, acolo unde vom înregistra piese noi și vom face clipuri noi. Sunt optimistă în 2022, am proiecte muzicale frumoase și îmi doresc să fim sănătoși cu toții, noi și Maria!”, a încheiat Daniela Gyorfi. 

stanga
dreapta
daniela gyorfi familie png
daniela gyorfi george tal JPG
daniela gyorfi (2) JPG
daniela gyorfi JPG
FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png