Daniela Gyorfi și-a împlinit cel mai mare vis! Ce reacție a avut fiica ei

Daniela Gyorfi (53 ani) a intrat în noul an cu dreptul! Artista a cântat de Revelion în Spania, la Madrid, și s-a bucurat de un eveniment sold out. Chiar dacă anul 2021 a fost un an greu pentru artiști, vedeta s-a descurcat și și-a îndeplinit un vis, acela de a-și cumpăra o casă nouă.

Daniela Gyorfi a reușit să-și cumpere o casă nouă în pandemie
Daniela Gyorfi a reușit să-și cumpere o casă nouă în pandemie

Daniela Gyorfi a intrat în noul an cu vise noi și locuința mult visată și așteptată!

“A fost bine de Revelion, am cântat la un eveniment sold out, de lângă Madrid, în Spania. A fost un eveniment foarte frumos și lumea s-a distrat. E adevărat că anul nou ne prinde cu casă nouă. Sper să ne mutăm în curând. Azi (2 ianuarie, n.r.) ne întoarcem din Spania, apoi trebuie să începem să mobilăm casa, să amenajăm”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!

Noua schimbare o va afecta și pe fiica vedetei, care va trebui să meargă la o școală nouă, mai aproape de casă. ”Trebuie să îi caut școală Mariei, în zona în care ne vom muta. Trebuie să o transfer, să vedem! Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare”, a explicat Daniela.

Daniela şi soţul ei, George Tal, locuiesc în acest moment într-un bloc construit în 1986, în același apartament unde a locuit și mama vedetei. Cei doi își doreau de mult să se mute într-un penthouse, însă prețurile de pe piață i-au descurajat. „Vrem să ne luăm un alt apartament. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986”, declara vedeta în martie, anul trecut. 

Daniela Gyorfi abia așteaptă să scape de restricțiile impuse de pandemie

Cea mai mare dorință a Danielei pentru noul an este să scăpăm cu toții de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

”Încep anul 2022 cu gânduri noi. Îmi doresc, ca toată lumea, să scăpăm de restricțiile astea și să avem evenimente. În curând o să mergem și la Reghin, acolo unde vom înregistra piese noi și vom face clipuri noi. Sunt optimistă în 2022, am proiecte muzicale frumoase și îmi doresc să fim sănătoși cu toții, noi și Maria!”, a încheiat Daniela Gyorfi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net