Daniela Gyorfi, tradițiile de Paște pe care le ține cu sfințenie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi (53 ani) sărbătorește Paștele la dublu. Singura problemă a artistei este faptul că de când s-a mutat în casă nouă nu are încă bucătăria gata și așteaptă să îi vină mobila pentru a se putea desfășura cum își dorește cu treburile casnice.

Daniela Gyorfi va cânta de Paștele ortodox la Londra
Daniela Gyorfi va cânta de Paștele ortodox la Londra

Nerăbdătoare să își vadă toată casă gata, Daniela Gyorfi s-a săturat să mănânce sau să comande mâncare de la restaurant. Cântăreața va sărbători atât Paștele catolic, pentru că George Tal, jumătatea ei și tatăl Mariei, este catolic, dar și Paștele ortodox, care o prinde la o cântare la Londra.

„George e catolic, așa că o să ieșim de Paștele catolic la restaurant, nu ne-a venit încă bucătăria la casa nouă și deja nu mai am răbdare pentru că am tot mâncat numai în oraș de când ne-am mutat sau am comandat mâncare acasă.

Abia aștept să văd și bucătăria montată, dar probabil că se va întâmpla după Paște. Iar Paștele ortodox ne prinde la Londra, acolo unde avem cântare. Asta nu înseamnă că nu o să mă pregătesc și eu de sărbători. Îmi place să ciocnim ouă în familie, o să fac o friptură de curcan la cuptor, nu mănânc miel, salată, peste, cozonac bun o să am de la fina mea, Dana Popa, așa că la întoarcerea în țară, o să facem și noi o masă festivă de Paște.

La mine, de Paște și Crăciun, nu este vorba de mâncare, mă concentrez pe familie, sufletește vorbind, îmi place să fim împreună!”, a povestit Daniela Gyorfi, pentru Click!

Citește și: EXCLUSIV Daniela Gyorfi, planuri pentru o nouă intervenție estetică! Cum se menține artista la 53 de ani

De ce i-a întârziat mobila de bucătărie

De când s-a mutat în casă nouă, Daniela Gyorfi și-a comandat toată mobila de la o fabrică de la Reghin. Tot acolo și-a făcut și bucătăria, dar, din păcate, sărbătorile o vor prinde cu bucătăria neutilată și aranjată.

“Îmi pare rău că Paștele mă prinde fără bucătărie. Mi-am dorit-o eu într-un fel anume, cu insulă, durează mult și costă destul, dar nu vreau să dau prețuri că știi cum e lumea, nu vreau să îmi aud vorbe. Toată mobila din casa nouă mi-am făcut-o pe comandă, de la o fabrică din Reghin, vine și din Germania, dar de la Reghin mi-am luat aproape tot, mobilă, lustre,  bucătăria, care a durat cel mai mult…”, a mai completat Daniela Gyorfi.

Ce tradiție păstrează de Paște artista și ce cadou își dorește de la Iepuraș

Pentru sărbătorile de Paște, Daniela Gyorfi are o tradiție. Își îmbracă fetița, pe Maria, care e deja în clasa a IV-a, din cap până în picioare. 

„De Paște păstrăm tradiția. O îmbrac pe Maria din cap până-n picioare, îi iau haine noi. Iar pentru mine vreau o bandă de alergat pe care să o pun pe terasă și unde să mă pot antrena și să alerg în voie. Trebuie să îmi amenajez și grădina, sunt în căutare de mobilier pentru curte”, a mai zis Daniela Gyorfi pentru Click!

Citește și: Daniela Gyorfi, jecmănită la mutarea în noua casă: „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net