Cât de cochetă a fost fetiţa Danielei Gyorfi la serbare!

Fetiţa Danielei Gyorfi (53 ani) şi a lui George Tal s-a transformat într-o adevărată domnişoară! Maria are aproape 12 ani şi a terminat clasa a IV-a, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea! Fetiţa artistei a fost extrem de cochetă la serbarea de la şcoală, care a marcat finalul clasei a IV-a!

image
Maria a purtat pantofi sclipitori cu toc

Daniela Gyorfi ne-a povestit că Maria a strălucit la serbare și a purtat o pereche de pantofi cu toc mic pentru că asta și-a dorit! 

Citește și: Daniela Gyorfi, detalii picante din relația cu George Tal

image
Maria a arătat ca o prințesă la serbare

„Da, Maria a fost foarte frumoasă la serbare. A terminat clasa a patra şi suntem foarte încântaţi şi mândri de ea! A purtat la festivitate o rochie tip prinţesă pe care a primit-o cadou de la naşa ei, Silvia. Diadema i-am luat-o eu şi ea şi-a dorit să încalţe nişte pantofi cu puţin toc”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Click!

Fetiţa Danielei Gyorfi a început să fie din ce în ce mai atentă la vestimentaţie şi îşi adoră mama. De la ea a învăţat să fie aşa cochetă şi aranjată. Acum că a intrat în vacanţa de vară, Maria Gyorfi Tal îşi doreşte să o însoţească pe mama ei la concerte şi va merge cu familia la mare. 

Maria Tal a pus vedetele în dificultate, în emisiunea lui Măruță

Maria Tal are doar 12 ani, dar deja este obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu atenția pe care o primește. Fiica Danielei Gyorfi a prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță numită „Maria întreabă, adulții se confesează".

Vezi și: Daniela Gyorfi și George Tal, săgeți după 15 ani de relație 

Fetița s-a descurcat exemplar, ba chiar a reușit să le pună pe vedete în dificultate cu întrebările pe care le-a adresat. Între invitații Mariei s-au numărat Marian Drăgulescu, pe care l-a chestionat dezinvoltă despre noua iubită, dar și Laura Cosoi, pe care a întrebat-o cum a reușit să facă față popularității. 

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de peste 15 ani, încă nici până în ziua de astăzi nu au reușit să se căsătorească, deși ambii și-ar fi dorit acest lucru. Artista a explicat că de fiecaree dată a intervenit câte ceva, iar nunta a rămas dar la stadiul de teorie, fără să mai fie pusă și în practică. 

Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, iar nu a fost… George a avut actele în Germania. Apoi am luat și o pauză cam de două luni. A mai venit o dată cu niște inele. Mama mea s-a internat în spital atunci. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Oricum, este luat domnul George!", povestea Daniela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg