Cât de cochetă a fost fetiţa Danielei Gyorfi la serbare!

Ultima actualizare:

Fetiţa Danielei Gyorfi (53 ani) şi a lui George Tal s-a transformat într-o adevărată domnişoară! Maria are aproape 12 ani şi a terminat clasa a IV-a, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea! Fetiţa artistei a fost extrem de cochetă la serbarea de la şcoală, care a marcat finalul clasei a IV-a!

Maria a purtat pantofi sclipitori cu toc
Maria a purtat pantofi sclipitori cu toc

Daniela Gyorfi ne-a povestit că Maria a strălucit la serbare și a purtat o pereche de pantofi cu toc mic pentru că asta și-a dorit! 

Citește și: Daniela Gyorfi, detalii picante din relația cu George Tal

Maria a arătat ca o prințesă la serbare
Maria a arătat ca o prințesă la serbare

„Da, Maria a fost foarte frumoasă la serbare. A terminat clasa a patra şi suntem foarte încântaţi şi mândri de ea! A purtat la festivitate o rochie tip prinţesă pe care a primit-o cadou de la naşa ei, Silvia. Diadema i-am luat-o eu şi ea şi-a dorit să încalţe nişte pantofi cu puţin toc”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Click!

Fetiţa Danielei Gyorfi a început să fie din ce în ce mai atentă la vestimentaţie şi îşi adoră mama. De la ea a învăţat să fie aşa cochetă şi aranjată. Acum că a intrat în vacanţa de vară, Maria Gyorfi Tal îşi doreşte să o însoţească pe mama ei la concerte şi va merge cu familia la mare. 

Maria Tal a pus vedetele în dificultate, în emisiunea lui Măruță

Maria Tal are doar 12 ani, dar deja este obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu atenția pe care o primește. Fiica Danielei Gyorfi a prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță numită „Maria întreabă, adulții se confesează".

Vezi și: Daniela Gyorfi și George Tal, săgeți după 15 ani de relație 

Fetița s-a descurcat exemplar, ba chiar a reușit să le pună pe vedete în dificultate cu întrebările pe care le-a adresat. Între invitații Mariei s-au numărat Marian Drăgulescu, pe care l-a chestionat dezinvoltă despre noua iubită, dar și Laura Cosoi, pe care a întrebat-o cum a reușit să facă față popularității. 

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de peste 15 ani, încă nici până în ziua de astăzi nu au reușit să se căsătorească, deși ambii și-ar fi dorit acest lucru. Artista a explicat că de fiecaree dată a intervenit câte ceva, iar nunta a rămas dar la stadiul de teorie, fără să mai fie pusă și în practică. 

Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, iar nu a fost… George a avut actele în Germania. Apoi am luat și o pauză cam de două luni. A mai venit o dată cu niște inele. Mama mea s-a internat în spital atunci. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Oricum, este luat domnul George!", povestea Daniela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net