Ce face Daniela Gyorfi pentru a arăta atât de bine: “Mă avantajează...”

Daniela Gyorfi nu și-a ascuns niciodată vârsta, fiind mereu mulțumită de felul în care arată. Aceasta a avut mereu grijă de ea și consideră că stilul vestimentar și culoarea potrivită a părului contează mult și te pot face să arăți mai bine.

daniela gyorfi jpeg

„Sunt alte timpuri acum, depinde și de culoarea părului, și de cum te îmbraci. În anii ‘90 era altfel, în 2000 altă modă. Acum nu mai sunt atât de blondă, am altă nuanță, mă avantajează și asta, a declarat artista pentru playtech.ro.

Vezi și: Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost abuzată în cuplu: «Am primit o palmă»

Cunoscuta cântăreță a recunoscut că singura intervenție pe care și-o face este una non-invazivă, la nivelul feței. Daniela a avut în trecut trei intervenții la nivelul sânilor șI una la nas. Cu acidul hialuronic din buze a avut probleme pentru că îi migrase soluția și a fost nevoită să îl scoată.

S-ar putea să îți placă și: Daniela Gyorfi a răspuns misterului vechi de 30 de ani. S-a bătut cu Carmen Harra?

Daniela Gyorfi, supărată că nu s-a bronzat

Deși toată vara a cântat pe litoral, artista nu a avut timp să se bronzeze sau să intre în apa mării. Daniela Gyorfi are un program extrem de încărcat, însă speră că la finalul lunii august va avea timp de stat măcar puțin la plajă. Deși înainte era adepta solarului, aceasta a mărturisit că nu a mai fost de mult timp.

„Fac naveta… Mă duc la mare, vin acasă, iar plec pentru că am și alte evenimente. Vara nu ies din țară, cânt doar aici. Din toamnă ne facem și programul extern.

Până acum, n-am avut timp nici măcar de-o oră de plajă. Sunt albă toată, ca în niciun an. Nici măcar la solar n-am mai putut merge, n-am mai fost demult. Poate pe la sfârșitul lui august să stăm câteva zile la plajă, sper să prindem și ceva soare. Vin noaptea acasă, apoi iar plec, acesta-i programul meu, n-am ce face”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net