Ce face Daniela Gyorfi pentru a arăta atât de bine: “Mă avantajează...”

Daniela Gyorfi nu și-a ascuns niciodată vârsta, fiind mereu mulțumită de felul în care arată. Aceasta a avut mereu grijă de ea și consideră că stilul vestimentar și culoarea potrivită a părului contează mult și te pot face să arăți mai bine.

daniela gyorfi jpeg

„Sunt alte timpuri acum, depinde și de culoarea părului, și de cum te îmbraci. În anii ‘90 era altfel, în 2000 altă modă. Acum nu mai sunt atât de blondă, am altă nuanță, mă avantajează și asta, a declarat artista pentru playtech.ro.

Vezi și: Daniela Gyorfi a recunoscut că a fost abuzată în cuplu: «Am primit o palmă»

Cunoscuta cântăreță a recunoscut că singura intervenție pe care și-o face este una non-invazivă, la nivelul feței. Daniela a avut în trecut trei intervenții la nivelul sânilor șI una la nas. Cu acidul hialuronic din buze a avut probleme pentru că îi migrase soluția și a fost nevoită să îl scoată.

S-ar putea să îți placă și: Daniela Gyorfi a răspuns misterului vechi de 30 de ani. S-a bătut cu Carmen Harra?

Daniela Gyorfi, supărată că nu s-a bronzat

Deși toată vara a cântat pe litoral, artista nu a avut timp să se bronzeze sau să intre în apa mării. Daniela Gyorfi are un program extrem de încărcat, însă speră că la finalul lunii august va avea timp de stat măcar puțin la plajă. Deși înainte era adepta solarului, aceasta a mărturisit că nu a mai fost de mult timp.

„Fac naveta… Mă duc la mare, vin acasă, iar plec pentru că am și alte evenimente. Vara nu ies din țară, cânt doar aici. Din toamnă ne facem și programul extern.

Până acum, n-am avut timp nici măcar de-o oră de plajă. Sunt albă toată, ca în niciun an. Nici măcar la solar n-am mai putut merge, n-am mai fost demult. Poate pe la sfârșitul lui august să stăm câteva zile la plajă, sper să prindem și ceva soare. Vin noaptea acasă, apoi iar plec, acesta-i programul meu, n-am ce face”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
Victor Negrescu/ Facebook
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg