Daniela Gyorfi a răspuns misterului vechi de 30 de ani. S-a bătut cu Carmen Harra?

Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi a oferit răspunsuri pentru toate întrebările ce stăteau în spatele presupusei bătăi pe care artista ar fi avut-o cu Carmen Harra, din cauza unui bărbat. 

Daniela Gyorfi este printre cele mai reprezentative artiste din muzica românească, vocea ei ajungând la mai multe evenimente importante și rămânând, pe bună dreptate, în inimile românilor cu hitul „De ce mă minți?”.

S-a bătut Gyorfi cu Harra?

Sintagma „De ce mă minți?” a fost adresată mai multor bărbați din viața Danielei Gyorfi, unul dintre cei mai importanți fiind fotograful columbian Gabriel Hennessey.

Vezi și alte detalii despre artista: Daniela Gyorfi, mai sinceră ca oricând despre eșecul operațiilor estetice

În anii ‘90, o controversă se afla pe buzele fanilor ei, în care artista ar fi ajuns să se certe foarte mult cu Carmen Harra, din cauza acestui bărbat. Din cauza aceasta, Denise Rifai a decis să afle mai multe despre tot incidentul, la emisiunea „40 de întrebări”. 

După aproape 30 de ani, Daniela Gyorfi a oferit explicații privind bătaia care ar fi existat cu Carmen Harra. Din fericire, artista a explicat că nu a existat nicio bătaie, nici pentru Gabriel, dar nici pentru alt bărbat. 

Urmărește și: Daniela Gyorfi și-a împlinit cel mai mare vis! Ce reacție a avut fiica ei

Cântăreața a transmis că nu s-a bătut niciodată cu nimeni pentru un bărbat, iar relația pe care aceasta a avut-o cu Gabriel Hennessey. fostul ei fotograf, a fost una asumată și care a fost public făcută. 

Totuși, o întâlnire cu Carmen Harra ar fi trebuit să aibă loc. În trecut, Harra ar fi invitat-o pe Gyorfi la casa sa din America, dar cântăreața nu a putut ajunge. 

De asemenea, Daniela Gyorfi a ținut să ofere explicații și cu privire la alte zvonuri ce plutesc în jurul ei - presupusa relație cu Titus Andrei.

După mulți ani în care s-a zvonit că artista ar fi avut o relație cu Titus Andrei, vedeta a explicat că, de fapt, acesta este doar un prieten foarte bun al mamei ei și nu a existat nicio legătură amoroasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net