Bianca Drăgușanu, metoda prosperității financiare. Ce face pentru a atrage banii în viața ei, folosind un simplu ingredient din bucătărie: „În fiecare lună, pe data de 1”

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind unul dintre cele mai cunoscute nume din România, având un succes colosal pe plan profesional, astfel că nu duce lipsă de nimic. Și totuși, se pare că are ritualurile și obiceiurile ei, în care crede de ani de zile. În cadrul emisiunii pe care o prezenta chiar ea, „Detectorul de minciuni”, a dezvăluit secretul prosperității financiare și ce face pentru a atrage banii în viața ei.

Ce face Bianca Drăgușanu pentru a atrage banii în viața ei / Foto: Arhiva Click!
Ce face Bianca Drăgușanu pentru a atrage banii în viața ei / Foto: Arhiva Click!

Se pare că Bianca Drăgușanu are o latură mai puțin știută, mai exact, are un obicei bizar de care puțini oameni au auzit până acum. Celebra prezentatoare TV nu crede în superstiții, însă ține cont de anumite lucruri care o ghidează energetic. Spre exemplu, ea pune scorțișoară pe pragul casei în prima zi a lunii, un obicei de la care nu se abate niciodată. Potrivit ei, acest ritual aduce noroc la bani și dragoste.

„Vă mai dau un pont. Scorțișoară. În fiecare lună, pe data de 1, trebuie să o pui în palmă și să o sufli la pragul ușii în casăm ca să vină dragostea și banii la tine”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Își pune și foi de dafin în portofel și în pantofi

De asemenea, nu doar ritualul cu scorțișoara în pragul ușii în fiecare lună îl respectă, ci și unul cu frunze de dafin. Bianca Drăgușanu are mereu în portofel o frunză de dafin pentru a atrage banii, dar și în pantofi, pentru a fi ferită de rele și de necazuri.

„Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic, pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof.

Da, cred că poți să simți din energia mea că sunt bine. Da, sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Nu îmi lipsește absolut nimic, sunt foarte fericită cu viața pe care o am, pentru că sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu, încât fiecare zi pentru mine este o bucurie”, declara vedeta cu ceva timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net