De ce trebuie să pui scorțișoară în ghivecele cu flori. Când vei vedea ce se întâmplă, vei rămâne uimit!

Cu toții apreciem puțină scorțișoară, din când în când. Însă, doar foarte puțini dintre noi știu că acest condiment poate să facă mult mai mult decât să ofere un plus de gust desertului vostru, ori poate chiar și cărnii pe care o gătiți. De fapt, scorțișoara poate fi folosită cu succes și în afara bucătăriei! Iar florile voastre vor fi mai frumoase ca oricând, datorită acestui ingredient!

Scorțișoara poate fi perfectă pentru florile voastre
Scorțișoara poate fi perfectă pentru florile voastre

Indiferent dacă pregătim o prăjitură, o băutură caldă, ori diferite feluri princiale, cu toții apreciem puțină scorțișoară, din când în când. Însă, doar foarte puțini dintre români știu că acest condiment poate să facă mult mai mult decât să ofere un plus de gust desertului nostru, ori poate chiar și cărnii pe care o pregătim! De fapt, scorțișoara poate fi folosită cu succes și în afara bucătăriei! Iar florile voastre vor fi mai frumoase ca oricând, datorită acestui ingredient banal, potrivit informațiilor oferite de către cei de la terra.com.mx!

Mai precis, scorțișoara poate fi utilizată pentru a face ca florile din casa, ori din grădina voastră, să crească mai repede și să fie mai frumoase ca oricând! Scorțișoara are un conținut ridicat de diferiți nutrienți cruciali pentru sănătatea plantelor, cum ar fi calciu, fosfor, potasiu, cât și magneziu. Iar dacă pregătiți un fertilizator pe bază de scorțișoară, nu doar că veți avea o grădină mai frumoasă ca oricând, dar veți putea să vă îngrijiți plantele folosind doar acest ingredient banal, și ieftin!

Scorțișoara, îngrășământul perfect pentru plante

Pentru a pregăti un îngrășământ pe bază de scorțișoară, tot ce trebuie să faceți este să amestecați aproimativ o linguriță de scorțișoară cu un litru de apă, iar apoi să puneți acest amestec într-un recipient cu pulverizator. În ce privește modul de aplicare al îngrășământului la plante, el trebuie utilizat odată la 15 zile.

Astfel, florile voastre vor crește mult mai repede și vor fi mult mai spectaculoase ca până acum! Fie că folosiți acest îngrășământ în grădină, sau pentru plantele din casă, el rămâne alegerea perfectă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net