Claudia Pătrășcanu, în brațele unei foste ispite de la „Insula Iubirii”. Scene fierbinți în pat! „Pasiune și năbădăi!”

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) a ajuns în patul unei foste ispite de la „Insula Iubirii”. Imaginile fierbinți cu cei doi, alintându-se și bătându-se cu perne, fac furori pe Internet. Artista a lămurit relația dintre ea și ispită! 

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului Gabi Bădălău, s-a dovedit a fi fără inhibiții la filmările pentru noul videoclip pentru piesa „Inimi”. 

Artista și Mihai Daniel, ispita care a frânt inimi la    „Insula Iubirii” au fost protagoniștii unor scene incitante, derulate chiar în pat. 

Claudia și Mihai apar în videoclip în cele mai romantice ipostaze, aceștia fiind pozați la filmări în timp ce se îmbrățișau, se giugiuleau și se băteau cu perne.

Claudia Pătrașcanu, în tandrețuri cu ispita Mihai Daniel: „Știți voi…..cum e în dragostea frumoasă”

Fotografiile fierbinți au fost postate pe contul de socializare al Claudiei și au stârnit reacții din partea fanilor, care s-au întrebat imediat dacă cei doi formează un cuplu și în viața de zi cu zi. 

„Până când se lansează melodia INIMI m-am gândit să vă las câteva imagini de la filmarea videoclipului. Aștept cu nerăbdare să lansez melodia și să vă îndrăgostiți de ea!

Niciodată nu e prea târziu pentru nimic! Recunosc, mi-a fost destul de greu să-mi intru în rolul drăgăstoasei, dar l-am avut pe mi amigo, Mihai Daniel, care a avut răbdare și a inițiat bătaia noastră cu perne. 

De altfel, m-am trezit cu o pernă direct peste ochi. Bineînțeles, am dat și eu cât am putut, apoi au pornit îmbrățișările, iertările și multe râsete în hohote! Știți voi…..cum e în dragostea frumoasă… cu pasiune și năbădăi!

Ba ne era cald, ba ne înghețau picioarele, ba deschideam geamurile, ba închideam căldura. Era ceva în aer, ceva ce îmi venea să spun stop, dar scenariul era prea frumos și versurile prea la suflet”, a scris Claudia Pătrășcanu, sub fotografiile incitante de la filmări. 

Cei doi formează un cuplu în viața reală? 

Ulterior, artista a venit cu noi lămuriri în ce privește relația cu ispita. 

„Relația mea cu Daniel a fost strict profesională. Ne-am cunoscut cu o zi înainte de filmări, a fost inițiativa lui, asta pentru a nu întâmpina neplăceri în ziua filmărilor. A fost un lucru bun deoarece rolul nostru de îndrăgostiți în videoclip avea să fie dificil pentru mine, poate chiar pentru amândoi”, a spus ea, pentru Antena Stars.

cub claudia patrascanu gabi badalau png

Din nou, la tribunal cu Gabi Bădălău! Îi cere pensie alimentară mai mare!

Claudia Pătrășcanu și fostul soț, Gabi Bădălău, nu și-au încheiat conturile nici până acum. 

La începutul anului, artista s-a prezentat, din nou, la Tribunalul București, unde a cerut creșterea pensiei alimentare, pe care fostul soț ar trebui să o achite pentru cei doi copii pe care-i au împreună, Gabriel și Nicholas. 

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut în jur de 4.000 de euro pentru cei doi copii, conform informațiilor furnizate la Xtra Night Show. 

Artista ar mai fi solicitat judecătorilor ca băieții cuplului să fie audiați și a cerut chiar și expertiză psihologică a acestora, dar și modificarea programului de vizită. Gabi Bădălău a cerut judecătorilor, la rândul său, ca programul de vizită al copiilor să fie două weekenduri pe lună la el și două weekenduri pe lună la Claudia Pătrășcanu.

Pe 18 noiembrie anul trecut, instanța a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău și a decis ca cei doi băieți să locuiască împreună cu mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net