Obiceiul lui Gabi Bădălău care le-a pus pe fugă pe Drăgușanca și Claudia Pătrășcanu! Era implicat și Florin Salam! „Le place să…”

#Exclusiv Click!

Gabi Bădălău (35 de ani) are, se pare, o meteahnă care le pune pe fugă pe femeile din viața lui. Prietenia cu Florin Salam și chefurile de pomină, date împreună cu manelistul, l-au lăsat pe afaceristul din Bolintin Vale iar singurel. Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe afacerist. Nici fosta soție, Claudia Pătrășcanu, nu-i tolera afaceristului ieșirile în decor cu manelistul. 

Bianca Drăgușanu (41 de ani) l-a părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp, de când Drăgușanca a decis să intre în „reparații” și și-a mai făcut câteva intervenții estetice. 

Blonda s-a supărat foc pentru că Gabi Bădălău nu ar fi vizitat-o după operația de lifting facial, ba, mai mult, afaceristul din Bolintin Vale se distra în tot acest timp la un chef pe muzica amicului lui, Florin Salam. 

Nu este prima dată când Florin Salam intervine în relația celor doi, care, timp de trei ani, a fost presărată cu despărțiri, urmare de împăcări spectaculoase. 

Bădălău și Florin Salam, prinși cu pantalonii în vine, la o petrecere erotică de Bianca Drăgușanu

În 2022, Bianca își prindea iubitul cu pantalonii în vine, atunci când blonda a dat buzna peste Gabi Bădălău și Florin Salam la un party erotic organizat în secret, cu domnișoare și multă șampanie. 

Bădălău se afla la o petrecere a burlacilor, pe care afaceristul o organizase în cinstea lui Florin Salam, ce urma să se căsătorească cu fostul model Roxana Dobre. 

Blondina a dat buzna în apartamentul din Pipera a lui Bădălău și a văzut roșu în fața ochilor, așa că ar fi început să împartă pumni și picioare domnișoarelor prezente, asta în timp ce domnii, panicați, au luat-o la fugă cu pantalonii în vine, ca să scape de furia Biancăi. 

Ulterior, cei doi s-au împăcat, căci Bianca a recunoscut că s-a îndrăgostit de Gabi Bădălău. La nunta Roxanei Dobre cu Florin Salam, Bădălău s-a dus însă singur fără Bianca Drăgușanu, care nu-i era deloc le plac manelistului. 

Recent, chiar soția lui Florin Salam a declarat că manelistului îi place să stea în compania mai multor domnișoare, luându-i apărarea după ce manelistul a ajuns la Poliție fiind acuzat că ar fi bătut o damă de companie, într-o cameră de hotel.

Soțului  meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva”, a spus soția lui Florin Salam, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Și Claudia Pătrășcanu era deranjată de chefurile lui Bădălău cu Florin Salam 

Claudia Pătrășcanu (45 de ani), fosta soție a lui Gabi Bădălău, a fost prima care a dezvăluit după divorț obiceiul lui Gabi Bădălău de a da chefuri cu domnișoare împreună cu Florin Salam, prietenul lui cel mai bun, chiar în timpul căsniciei lor. 

„El e prieten bun cu Salam. Le place să dea chefuri mereu împreună. La aceste chefuri, erau domnișoare, se consuma alcool și chiar substanțe interzise. Claudia era foarte deranjată de prietenia lui cu Salam”, au dezvăluit surse din preajma fostului cuplu, pentru Click!

De altfel, pe parcursul procesului de divorț, Claudia Pătrășcanu a și solicitat instanței de judecată ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog din firul de păr, acuzându-și fostul soț că ar fi venit să ia până și copiii sub influența substanțelor interzise. 

Recent, solista a dezvăluit că principalul motiv pentru care a divorțat de Gabi Bădălău a fost faptul că nu mai putea trăi în minciună, în condițiile în care afaceristul își făcuse de ceva timp o amantă. 

Pentru mine, minciuna nu există, este lucrul pe care îl detest cel mai mult în viața asta. Prefer un adevăr dur, de aceea și atunci când am fost înșelată, am preferat să îmi spună adevărul, minciună, minciună, decât să fiu așa mințită pe față, de aceea și pe copii i-am învățat să nu mintă. 

Este una dintre poruncile pe care Dumnezeu le-a scris. Să nu minți”, a spus Claudia Pătrășcanu, recent, la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu Bădălău și Drăgușanca după despățire? 

După despărțire, atât Bianca Drăgușanu cât și Gabi Bădălău s-ar afla în tatonări cu alți parteneri, conform informațiilor vehiculate mai nou în presă. 

Bianca Drăgușanu a fost văzută, în ultima vreme, tot mai des în compania arătosului medic estetician Auday Al-Ahmad. Bărbatul a fost cel care i-a și fost alături blondei după intervențiile estetice suferite.  

„Da, face parte din echipa de medici care m-au operat, inclusiv sora lui care o bună parte din intervenție m-a cusut. Mi-au fost alături încă din timpul intervenției. 

A fost important, perioada de recuperare a fost foarte grea, emoțional. Am avut nevoie de încurajări tot timpul, fizic și moral, și am primit asta”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

La rândul lui, Gabi Bădălău ar fi fost și el fermecat de antrenoarea de fitness Andreea Ligia, de la sala de Fitness unde chiar fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu l-a dus ca să scape de kilograme. Tânara, însă, a negat categoric faptul că ar avea o relație cu afaceristul din Bolintin Vale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net