Roxana Dobre, dezvăluiri-șoc despre Florin Salam: „Nu îi place să stea doar cu o domnișoară”

Roxana Dobre, ca de fiecare dată, îi este sprijin lui Florin Salam, mai ales după scandalul în care a fost implicat manelistul cu dama de companie. Soția celebrului cântăreț a fost invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, „Te ascult”, și a făcut mai multe dezvăluiri, inclusiv despre căsnicia ei cu Florin Salam.

Roxana Dobre, adevărul despre căsnicia cu Florin Salam / foto: Arhiva Click!
Roxana Dobre, adevărul despre căsnicia cu Florin Salam / foto: Arhiva Click!

Florin Salam se numără printre cei mai valoroși artiști din România, astfel că este foarte căutat pentru a cânta la diverse evenimente mari. Însă, printre admiratorii artistului se numără și foarte multe femei, care sunt extrem de entuziasmate să-l vadă. Recent, manelistul s-a trezit în centrul unul scandal, după ce o tânără, damă de companie, a depus plângere la poliție susținând că a fost bătută de artist pe 1 ianuarie, în camera unui hotel. El respinge acuzațiile și spune că este o înscenare, singura femeie care contează cu adevărat în viața lui este Roxana Dobre.

De altfel, la rândul său, soția manelistului a recunoscut că știe că ea este singura pe care o iubește și nu este îngrijorată că soțul ei și-ar petrece timpul cu alte femei, după ce își termină prestațiile artistice.

Roxana Dobre: „Grija mea e să nu i se întâmple ceva”

Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu, nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei? Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și care mă trezește din somn câteodată, când zic «wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?».

Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare, atunci când stă la un pahar, de oameni care, atunci când întoarce capul, mi-e frică să nu-i pună ceva în pahar.

Asta este grija mea, nu grija altor prostii. Pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore”, a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net