Familia lui Florin Salam îi sare în apărare: „A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie”

Ultima actualizare:

Cântărețul de manele Florin Salam se află în centrul unui scandal, după ce o tânără, damă de companie, a depus plângere la poliție susținând că a fost bătută de artist. Artistul respinge acuzațiile și spune că este o înscenare, iar familia îi sare în apărare. Fostul cumnat spune „Florin e un fricos” și exclude ca interpretul să fi fost violent cu femeia. Incidentul reclamat de tânăra de 23 de ani a avut loc pe 1 ianuarie în camera unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei.

image

 Florin Salam: O înscenare

Cântărețul a fost audiat marți în legătură cu faptele reclamate de tânăra de 23 de ani, despre care se spune că ar fi damă de companie.

Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este mărturia tinerei care acuză că a fost bătută de Florin Salam.

Salam a declarat că este o înscenare.

„De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostii”, a spus Salam.

Fostul cumnat al lui Florin Salam îl apără: „Este o fire foarte moale”

Florin Albu, fostul cumnat al cântărețului, spune că Florin Salam este foarte fricos și că nu ar fi în stare să lovească pe cineva.

„Din ce am aflat și eu în familie, nu este nimic adevărat din ce spune fata aceea. Florin nu este un om care să facă rău. El nu este omul care să ajungă să bată pe cineva, Florin este un om fricos. El nu este bătăuș, agresiv. Eu când am văzut știrea mă gândeam în sinea mea: El este o fire foarte moale, nu este impulsiv. Ca să ajungă el să se impună vreodată, chiar trebuie să fie scos din sărite!”, a declarat Florin Albu, pentrul CanCan.

Fratele fostei soții a lui Florin Salam crede că la mijloc este un „aranjament”.

„Sunt atâția bărbați care au femei ușoare lângă ei care nu știu cum să mai facă bani cu ele. Mai bine îi cerea direct bani fata aia dacă avea nevoie, decât să facă așa ceva! Florin i-ar fi dat, el ajută pe toată lumea.” (...) „Nu trebuia să se ajungă la chestia asta. A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie și se trezește asta pe 15 ianuarie că a fost bătută”, a mai spus bărbatul, potrivit aceleiași surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net