Cui îi cere ajutor Florin Salam după problemele de sănătate! Click! l-a surprins într-o ipostază neașteptată

#Exclusiv Click!

Florin Salam (44 de ani) a fost încercat greu de viață în ultima perioadă! „Regele manelelor” s-a confruntat cu numeroase probleme medicale care l-au determinat, pentru o perioadă scurtă de timp, în vară să își anuleze concertele. Paparazzi Click! l-au surprins, zilele trecute, alături de familie la biserică.

În ultimii trei ani, Florin Salam s-a confruntat cu grave probleme de sănătate! Unii spun că totul este din cauza substanțelor interzise pe care le ia, însă „regele manelelor” neagă totul și susține de fiecare dată, în public, că a ajuns pe patul de spital din cauza oboselii crunte pe care a adunat-o de-a lungul anilor la concerte.

Florin Salam a mai avut probleme de sănătate și în trecut. În 2020 a fost internat la o clinică din Viena din cauză că avea probleme cu gâtul. Ulterior, în 2021, căntărețul era să aibă probleme cu vederea din cauza unei conjuctivite netratate.

Prin urmare, artistul împreună cu soția sa, Roxana Dobre (36 de ani), au fost surprinși de paparazii Click!, zilele trecute, la o biserică din zona Dorobanți, împreună cu cei doi copii ai lor.

Familie unită

Din imagini putem observa și faptul cum Florin Salam își face cruce chiar pe stradă, în fața bisericii. Ba mai mult, cei patru ne dau impresia și că sunt o familie foarte sudată care se înțelege din priviri. Așa că noi nu rămâne decât să îi felicităm!

Totodată, din informațiile primite de colegii noștri, de pe teren, am aflat și faptul că familia Stoian a venit la biserica din zona Dorobanți cu bolidul lor de lux în valoare de 150.000 de euro pe care nu l-a parcat regulamentar.

Ținute lejere

Pentru o zi călduroasă de toamnă, Florin Salam a ales să se îmbrace cât mai lejer, cu o ținută sport, mai exact cu o pereche de pantaloni trei sferturi și o bluză cu glugă, de culoare neagră.

Cât privește ținuta soției sale, Roxana a ales să se îmbrace decent, dar în același timp foarte sexy. Mai exact, într-o pereche de colanți cu imprimeuri ce îi scoteau în evidență picioarele perfecte, o bluză pe corp care era completată de o bluză sport, mai lejeră, peste. De asemenea, se poate observa că simpatica Roxana este adepta încălțămintei de iarnă - sport, deoarece avea în picioare o pereche de UGG-uri, iar la ochi, ca și accesori, șatena avea o pereche de ochelari de soare la modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net