Florin Salam, dezvăluiri emoționante în emisiunea lui Denise Rifai: „Moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”

Ultima actualizare:

Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D. Interviul a fost marcat de dezvăluiri uluitoare și de momente de abruptă sinceritate.

Artistul a vorbit despre povestea sa de dragoste cu Ștefania, fosta lui soție, și despre momentele de bucurie și suferință pe care le-au trăit împreună. Cei doi au devenit părinți în 2000 și 2004, iar în 2007 au decis să facă nunta. Cu toate acestea, tragedia i-a lovit în 2009, când soția sa a pierdut lupta cu o ciroză hepatică. Florin Salam a dezvăluit cum a reușit să depășească această pierdere devastatoare și cum a găsit puterea de a merge mai departe.

„La cât de mult o iubeam pe fata asta, mă gândeam eu cum o să mai trăiesc când eu realizam că ea nu mai e... Faptul că reușesc să trăiesc în continuare fără ea clar e puterea de la Dumnezeu pe care ți-o dă atunci când ai nevoie… Chiar aveam nevoie de ea și o meritam că mai erau și copiii… Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”, a spus aseară Florin Salam în cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În august 2017, Puiu Iordache, managerul lui Florin Salam, anunța că artistul se retrage din muzică pentru o perioadă nedeterminată. Un an mai târziu, în 2018, în urma unei experiențe neplăcute trăite la un eveniment privat la Milano, acolo unde a fost invitat să cânte, artistul era pe punctul de a-și  încheia cariera.  

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima mea cântare. Ultima cântare din viața mea, nu mai cânt niciodată. Nu merită, eu trebuie să ajung la familia mea în viață”, spunea presei, la momentul respectiv, Florin Salam. Viitorul avea să arate însă cu totul altfel, artistul a revenit în atenția publicului, în lumina reflectoarelor.

Florin Salam a discutat despre posibilitatea unei eventuale retrageri din industria muzicală, precizând: „Nu vreau să renunț niciodată. Dacă nu, o să vină o perioadă probabil când nu voi mai merge la evenimente private…O să fac în așa fel încât să cânt la spectacole pentru oamenii care ascultă muzica mea. Pe stadioane, pot să adun o sută, două sute de mii de oameni. O să trecem la alt nivel. Dar deocamdată nu mi-am găsit niște oameni care să se ocupe de asta…”, a spus Florin Salam.

Interviul lui Florin Salam la "40 de Întrebări cu Denise Rifai" a adus în prim-plan latura profund umană a artistului și a oferit o perspectivă emoționantă asupra vieții sale.

Florin Salam a precizat și faptul că nu este din Frumușani, din județul Călărași, așa cum apare în biografiile acestuia, din mediul online. Acesta a povestit unde s-a născut, de fapt, și cât de important este pentru el locul nașterii.

„Cum că aș fi din Frumușani este o informație falsă. Eu sunt dintr-o comună aflată la 30 km de București, numită Valea Dragului. De acolo a plecat fenomenul Florin Salam… Eu știu că ei m-au iubit și ei m-au ridicat primii, am plecat de la ei din zonă și ei se bucură că am ajuns cine am ajuns… <Uite, mă, de unde a plecat, din sătucul ăsta mic să devină unul de la noi din sat atât de cunoscut și de iubit de oameni !> Se bucură și ei pentru mine, am crescut acolo”, a mai spus Florin Salam aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net