Betty Stoian, de nerecunoscut! Fiica lui Florin Salam s-a îngrășat mult și și-a pus silicoane. Video

Betty Stoian este de nerecunoscut. Fiica lui Florin Salam s-a îngrășat extrem de mult și și-a pus silicoane. Ea a vorbit, recent, despre decizia de a-și face implant mamar și a explicat de ce pentru ea această intervenție nu a fost un moft. În plus, aceasta a spus și ce s-a întâmplat de a ajuns să se aleagă cu atât de multe kilograme nedorite.

betty stoian jpeg

De ce a apelat la implantul mamar

Întrebată de ce a apelat la implant mamar, Betty Stoian a spus că a făcut acest lucru din necesitate și nu a fost un moft. Am vrut să-mi recapăt încrederea în mine La un moment dat nu mai aveam încredere în mine. Sunt mamă și a fost o necesitate, nu un moft. De fiecare dată spun același lucru, ca am vrut să am încredere în mine și să-mi placă încă o dată de mine, așa cum îmi plăcea cândva", a explicat fiica lui Florin Salam.

Se pare că scopul intervenției a fost atins, aceasta reușind să-și recapete încrederea în propria persoană. „Da, am încredere în mine acum. Cu toate că am luat kilograme în plus și doctorul mă ceartă, dar am un program mai haotic și din cauza asta, dar o să îmi revin. Nu trebuie să se supere nimeni pe mine, este ceva normal, important este că sânii sunt super ok. Pentru mine asta contează cel mai mult", mai spune aceasta. 

Ce a fost greu pentru Betty după această intervenție

Betty Stoian a povestit că operația de implant mamar a făcut-o după ce a născut, însă la vreo trei ani de la acel moment. „Până nu am știut să aleg un doctor potrivit pentru mine nu am luat această decizie. Am căutat mult și bine. Cel mai greu pentru mine după această intervenție a fost faptul că nu am avut voie să fumez, am mai fumat pe ici-pe colo, și partea cu dormitul, a trebuit să dorm numai pe spate. Am reușit până la urmă, a devenit un mod de viață. 

Acum nu mai este nimic care să mă incomodeze, m-am obișnuit, pot sta și pe burtă foarte lejer, încă port bustiera, simt nevoia în continuare. Așa nu m-ar mai deranja nimic, corpul meu deja s-a obișnuit cu noile mele achiziții", explică Betty Stoian.

Betty Stoian: „Ar trebui să avem încredere în noi și cu sâni și fără sâni"

Betty este de părere că nimeni nu poate să îi spună unei femei care vrea să facă implant mamar ce să facă. „Fiecare ia decizia potrivită pentru ea, dar recomand ca decizia să se ia când doritoarea este pregătită din punctul ăsta de vedere și să se simtă ea bine în corpul ei. Eu nu sunt în măsură să dau sfatul ăsta pentru că fiecare facem ce considerăm noi, însă important este să avem încredere în noi ca femei. Ar trebui să avem încredere în noi și cu sâni și fără sâni, dar trebuie să ne simțim noi bine", conchide acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net