Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani

De aproape 10 ani, Florin Salam (43 de ani) și Roxana Dobre (35 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul trecut, au ales să își unească destinele și să își spună marele DA! Artistul a întâlnit-o pe aleasa inimii lui într-o perioadă în care suferea foarte mult. Însă, cine e Roxana Dobre?

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam / Foto: Arhiva Click!
Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam / Foto: Arhiva Click!

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, are frumoasa vârstă de 35 de ani. În urmă cu aproximativ 10 ani, atunci când cântărețul avea cea mai mare nevoie de o persoană care să îi poată oferi afecțiune și înțelegere în viață, aceasta i-a devenit parteneră. Cei doi au împreună trei copii. S-au căsătorit anul trecut, iar Roxana Dobre a devenit oficial soția lui.

Înainte, Florin Salam a fost căsătorit cu Fănică, care s-a îmbolnăvit și s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, iar împreună au doi copii, pe Betty și pe Dani. Înainte să formeze un cuplu cu Roxana, artistul a cerut permisiunea copiiilor lui.

„Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(…) Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva”, a declarat Roxama, potrivit viva.ro.

„Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv”

Deși relația lor a început în urmă cu 10 ani, scânteia a apărut în momentul în care s-au întâlnit prin intermediul unei bune prietene, de la acea vreme. „Ne știam unul pe celălalt. (...) Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât.

Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu mă mai săturam de vorbit. Cred c-am vorbit vreo două ore”, a mai adăugat soția lui Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam au avut parte de o nuntă de vis anul acesta, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. „Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment dat.Este greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui… 

Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați. Adică muncește în fiecare zi, nu avem nici măcar o zi pe săptămână să ne-o petrecem împreună și este foarte greu, la un moment dat. Noi nu ne-am consumat iubirea, pentru că am stat foarte puțin unul cu celălalt”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net