Faceți loc, vine Roxana! Soția lui Florin Salam, discuții aprinse, la cumpărături

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florin Salam (43 de ani) are o soție top model! Roxana Dobre (34 de ani) sau mai bine spus Salma Hayek de România a fost surprinsă recent de paparazzi Click! într-un magazin de mobilă din zona de Nord a Capitalei. Aceasta era însoțită de mama sa.

Roxana Dobre, femeie de afaceri, nu glumă! Nu lasă telefonul din mână

Roxana Dobre este frumoasă din cale afară! Bruneta, mama a trei copii: două fetițe, Rania și Jacqueline, și un băiețel, Simon Ştefan, arată impecabil. Partenera de viață a lui Florin Salam reușește să atragă toate privirile celor din jur atunci când își face apariția într-un spațiu public.

Recent, paparazzii Click! au surprins-o pe brunetă într-un magazin de mobilă din zona Băneasa. Aceasta era însoțită de mama sa la cumpărături, persoana pe care Roxana o iubește cel mai mult în viață, pe lângă familia frumoasă pe care a reușit să o formeze cu Florin Salam.

Roxana Dobre era îmbrăcată într-o ținută sport, numai bună pentru o sesiune de cumpărături. Soția lui Salam s-a îmbrăcat lejeră tocmai pentru a rezolva în timp util ce a avea de făcut. Ceva a ținut-o, însă, ocupată, căci a stat non stop pe telefon, într-o discuție extrem de serioasă, căci tare concentrată mai era.

Citeste si: Gucci, Prada, Cadillac! Roxana Dobre, paradă de branduri, la SPA! Bolidul de 100 de mii de euro face toți banii

Roxana Dobre a pozat în revista Playboy

Trebuie reamintit și faptul că soția lui Florin Salam a pozat în revista Playboy pe când era mai mititică. La vârstă ne referim.

„Trei coperți (n.r – pentru revista Playboy) chiar. Da, măi, să știi că la vremea respectivă, când eram eu mai tânără, m-au ajutat la ceva. Da. La câteva ținute, să zic așa. Eu nu mă număr printre... (n.r vedetele care au pozat gratis), așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat...”, a povestit Roxana Dobre la Antena Stars.

Nuntă cu ștaif cu Florin Salam

În urmă cu câteva luni, după opt ani de iubire cu îndrăgitul cântăreț de muzică lăutărească, Roxana Dobre a spus da. Evenimentul a avut loc la un local select, de la malul mării, din stațiunea Mamaia.

Atunci, sexy – mămica – Roxana a fost tratată ca o regină, așa că și-a făcut apariția într-un bolid Rolls Royce de 500.000 de euro și a optat pentru o rochie de mireasă albă din satin, cusută cu pietre prețioase ce îi punea foarte mult talia și formele feminine în evidență.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!