Gucci, Prada, Cadillac! Roxana Dobre, paradă de branduri, la SPA! Bolidul de 100 de mii de euro face toți banii

Ultima actualizare:

Soția lui Florin Salam este o soție foarte implicată și le îndeplinește toate mofturile copiilor. Paparazzii Click! au surprins-o, în timp ce pleca de acasă, în mașina de lux de zeci de mii de euro, pentru a se relaxa la piscină. 

cub roxana dobre salam png

Florin Salam face bani frumoși de pe urma concertelor pe care le susține și muncește neîntrerupt pentru asigura că familiei sale nu îi lipsește nimic. Așadar, nu este de mirare faptul că frumoasa soție a artistului este pasionată de hainele de firmă și își permite orice capriciu. 

Zilele trecute, paparazzii Click! au surprins-o pe Roxana Dobre în timp ce se urca, alături de copii, în mașina marca Cadillac, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Îmbrăcată din cap până în picioare în haine de brand și având la purtător o geantă Christian Dior, în valoare de 3.000 de euro, Roxana s-a relaxat alături de micuți la piscină, în complexul Pescariu, pe care îl vizitează adesea. 

Citește și: Roxana Dobre, reacție furibundă după ce BOR nu a recunoscut nunta cu Florin Salam

Roxana Dobre și copiii nu-și refuză poftele și au devorat o porție de fast-food

Roxana Dobre nu are timp să se plictisească! Într-o altă zi, paparazzii Click!, fiind foarte vigilenți, au surprins imagini în care soția lui Salam părăsește în graba casa din Pipera, însoțită de copii. Urgența?

Puștilor le era poftă de puțină mâncare de tip-fast food. Ca o mamă foarte antenă și implicată, Roxana nu a pierdut timpul, și-a luat cheile de la mașină și a demarat în trombă! Ajunsă la restaurantul cu pricina, soția lui Salam a comandat mai multe produse pe care nu le-a consumat în incintă, ci afară, în interiorul mașinii pentru care a scos din bancă peste 100.000 de euro! 

Vezi și: Betty Salam, adevărul despre conflictul cu Betty Stoian 

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza coronavirusului

În ultima perioadă, familia lui Florin Salam s-a confruntat cu mai multe obstacole, însă a reușit să le depășească cu bine. Artistul a fost internat în spital, având câteva probleme se sănătate care necesitau atenția medicilor.

În tot acest timp, o știre care anunța moartea sa începea să fie vehiculată în presă. Solistul a fost foarte deranjat de gafă și a ținut să transmită live, de pe patul de spital, pentru a-și asigura fanii că este în viață!

Ar putea să te intereseze și: Cât a încasat Alex Velea de la mireasa Roxana Dobre, pentru o dedicație?

Florin și Roxana au avut o nuntă ca-n povești 

Pe 1 iunie, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit religios și au organizat o petrecere de pomină la malul mării. Invitații au fost de ordinul sutelor, iar distracția a durat până în zori. 

Bucătarii au preparat mâncăruri alese, iar meniul a fost unul de cinci stele! Între cei care au participat la nunta lui Florin Salam s-au numărat Alex Velea, Jador, Tzancă Uraganul, dar și afaceristul Gabi Bădălău.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net