Betty Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: «Ne-a făcut să nu vorbim»

Ultima actualizare:

Betty Salam a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, unde a vorbit despre relația cu celebrul ei tată, dar și despre motivul conflictului cu Roxana Dobre. Artista nu a evitat să facă și o dezvăluire picantă și total neașteptată cu privire la o fantezie erotică. 

Betty Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: «Ne-a făcut să nu vorbim»
Betty Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: «Ne-a făcut să nu vorbim»

Betty Salam este, la 21 de ani, o femeie împlinită, este căsătorită și și-a construit o familie superbă alături de soțul ei și fiul lor, în vârstă de 3 ani. 

Betty Salam a dorit un sărut de la...o femeie

Artista pune la acest moment cariera pe primul plan și își dorește cu ardoare să facă în continuare muzică și să evolueze, mai ales că a moștenit talentul de la tatăl ei, Florin Salam, supranumit «Regele manelelor». În cadrul podcastului, Betty a făcut față cu brio unor întrebări destul de intrusive și a reușit să dea răspunsuri care l-au lăsat mască pe Adiță. 

"Betty: Da, am fost atrasă de o femeie. Dar, am rămas doar cu gândul.

Adiță: Măcar un sărut dacă îi furai.

Betty: Asta nu se spune.", a venit răspunsul artistei. 

Motivul din spatele conflictului cu Roxana Dobre

Vedeta nu a ocolit nici subiectul asupra căruia s-a speculat foarte mult, relația cu noua soție a tatălui său, Roxana Dobre. S-a vehiculat că fiica lui Salam nu o suportă defel pe Roxana Dobre și că nici tânără nu prea o are la inimă. Betty a povestit cum au ajuns cele două să nu-și vorbească și din ce cauză au început conflictele dintre ele. 

«Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră.», a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net