Florin Salam, reacție în scandalul cu dama de companie. Numește acuzațiile femeii „prostii” și „măgăreli”

Ultima actualizare:

Florin Salam a dat primele declarații în scandalul în care o tânără de 23 de ani îl acuză că a bătut-o în prima zi a anului 2024. S-a întâmplat în camera unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei. În timpul zilei de marți el a fost vizitat de polițiști acasă dar pentru că interpretul era plecat din țară agenții au stat de vorbă cu impresarul acestuia. Marți seară, Florin Salam a fost audiat la Secția 1 de Poliție din Capitală.

image

Tânăra a spus despre Florin Salam că este „un monstru”

Cântărețul Florin Salam a fost reclamat de tânăra de 23 de ani, care îl acuză că ar fi bătut-o în prima zi a anului. Potrivit surselor, aceasta ar fi cunoscută ca damă de companie. Incidentul a avut loc în camera unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei. În fața polițiștilor, femeia a susținut că a fost agresată de Salam. Ar fi fost lovită cu palmele.

„Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este mărturia tinerei care îl acuză pe Florin Salam, potrivit Antena 3CNN.

Femeia a venit la Secția 1 de Poliție și a declarat că a fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil, în timp ce se aflau în camera de hotel.

Când a strâns pumnul, m-am tras, am prins forță foarte multă și m-am tras pentru că am suferit o intervenție la nas și e foarte recentă și nu ar fi fost tocmai ok să am o leziune la nas și să ajung din nou în sala de operație”, a spus femeia.

Ce spune Florin Salam

Cântărețul Florin Salam a fost audiat de polițiști marți seara. El respinge acuzațiile tinerei și spune că totul e o înscenare.

„De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostii”, a spus Salam.

„Dacă aveți nevoie de ceva, vin să vă cânt pe gratis. Decât să-mi faceți mie măgăreli din astea, vă cânt și nu vă iau niciun ban”, ar mai fi spus potrivit ProTv.

Polițiștii verifică acum dacă Florin Salam se face vinovat de agresiunea de care este acuzat. El ar putea fi urmărit penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă între trei luni și doi ani de închisoare.

Deocamdată, tânăra susține că nu a cerut un certificat medico-legal, dar spune că și-a fotografiat rănile suferite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net