Bădălau o face praf pe Drăgușanca după ce s-a cuplat cu doctorașul! „Are alt partener, o felicit pentru alegere!”

Ultima actualizare:

S-a rupt lanțul de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a confirmat despărțirea și i-a făcut și o urare de bine fostei iubite, cu adresă directă la noua ei achiziție, medicul estetician cu care Bianca s-ar afla într-o relație. Afaceristul din Bolintin Vale i-a dat și replica fostei soții, Claudia Pătrăscanu după acuzele făcute la adresa mamei lui, zilele acestea. 

Anul a început cu o despărțire de senzație!  Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio!”, după ce au petrecut Sărbătorile împreună. 

Totul a pornit de la faptul că afaceristul din Bolintin Vale nu i-a fost alături iubitei sale, după operația de lifting facial suferită recent, când blonda s-a văzut nevoită să se consoleze cu medicul estetician, Auday Al-Ahmad.

Bia l-a pus pe liber pe Bădălău după ce a auzit că acesta s-ar fi distrat cu prietenul Florin Salam, și că a mai atentat și la o instructoare de fitness de la sală, Ligia Andreea, căreia i-ar fi făcut avansuri. 

E gelos pe doctorașul Biancăi?

Dacă Bianca tace și le face, Gabi Bădălău( 35 de ani) a ieșit public și a confirmat despărțirea de blondă, asta după ce a încercat zilele trecute să o facă pe divă să revină la el, într-o discuție de opt ore. Fără succes, însă! 

Bădălău a lăsat să se înțeleagă că este oarecum gelos pe noua relație cu medicul estetician al fostei lui iubite. Afaceristul nu a negat, însă, că i-ar fi făcut curte instructoarei Andreei Ligia, însă a precizat clar că a doua femeie pe care ar fi lăsat-o însărcinată nu există!

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. 

Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de copiii mei. 

Nu sufăr, nu am de ce, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. 

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru doamna Drăgușanu, pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea. O felicit!”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars. 

cub gabi badalau claudia patrascanu png

Bădălău răspunde dur acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu: „Face melodii în chiloti și sutien și vorbește despre mama?!”

Gabi Bădălău a răspuns și acuzațiilor aduse, zilele acestea, de către fosta soție Claudia Pătrășcanu. Aceasta din urmă a declarat că soacra sa ar fi dat foc la casă, cu tot cu copii în ea. 

„Sper că și-a dat toată lumea seama ce poate să facă acest personaj  de 4-5 ani încoace. 

Mama e o femeie minunată, e cadru didactic, ea iubește copiii. 

Copiii mei sunt răsfățați atunci când vin la noi acasă. Cunosc exagerările și parabolele acestei femei, care are o doză de ură și de răutate cum nu am întâlnit în viața mea. 

S-a întâmplat ceva de genul de Sărbători, noi aveam un aranjament din acesta cu lumânări. A luat foc puțin pentru că erau hârtii deasupra, dar s-a stins imediat focul. 

Copiii, probabil, fiind mici au povestit exagerat. Ea a făcut povestea dramatică și gravă.

De 5 ani de zile, eu am fost personal să iau copiii de la ea de acasă. Maxim de 10 ori am trimis-o pe mama. 

Ea se plictisește foarte tare și am văzut că a mai facut o melodie în chiloți și sutien. Ea nu e vreo Delia sau Loredana, așa că mai bagă bățul prin gard ca să ia niște like-uri. O rog pe aceaste cale să-și vadă de treaba ei!”, a spus Gabi Bădălău, despre fosta soție. 

Claudia Pătrășcanu: „A dat foc la casă! Erau copiii mei în ea!”

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a făcut, recent, mărturisiri halucinante despre fosta sa soacră, Rodica.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. 

Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii. 

Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea.

Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile”, a spus solista, conform cancan.ro.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă în 2019 cei doi au decis să divorțeze. Aceștia au împreună doi băieți, Gabriel (9 ani) și Nicholas (7 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net