Dana Budeanu a primit un cadou inedit din partea unui cunoscut prezentator de televiziune: „Este ceva ce nu merit”

Dana Budeanu (44 de ani) a avut parte de o mare bucurie zilele trecute. Soțul unei vedete de televiziune a decis să-i facă un cadou plăcut criticului de modă. Și nu, nu este vorba despre lucruri materiale, ci despre un fruct adus direct din Thailanda. 

Dana Budeanu / foto: Social media
Dana Budeanu / foto: Social media

Da, dragi cititori, cum probabil ați dedus, este vorba despre Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii. Soțul Adelei Popescu i-a făcut o mare bucurie Danei Budeanu, după ce i-a adus la întoarcerea în țară  mango, „nestematele Asiei” – fructe culese din mediul lor natural, nepoluat, fără pesticide și îngrășăminte chimice.

Dana Budeanu: „Îmi aduce un mango adevărat”

Fructele exotice regăsite pe rafturile supermarketurilor din România știm deja că nu se compară nici la gust, nici la miros, cu cele regăsite în țările de origine în care cresc. Dana Budeanu, iubitoare a fructului mango, se bucură să îl primească la fiecare revenire de-a prietenilor săi, Adela și Radu, din Thailanda.

În cadrul unei postări în social media, designerul a ținut să transmită mulțumiri cuplului cu care are o relația specială de prietenie.

„Eu nu primesc cadouri, nu vreau, nu contează… primesc doar de la cei care mă cunosc într-adevăr și pe care-i am pe degetele de la o mână… Astăzi, ca în fiecare an, vine Radu Vâlcan… este ceva ce nu merit orice ar fi… Radu, de fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce mango adevărat și multe alte fructe care doar acolo-s ca nicăieri în lume… este un gest absolut impresionant, să cari cu avionul, pentru un om cu care te vezi foarte rar și vorbești prin soție mai des, fructe de la mii de kilometri distanță… ca să faci o bucurie atât de mare…

Vă mulțumesc enorm… prețuiesc sincer atât de mult aceasta zi din an… aceasta pornire care nu are ce să însemne decât iubirea unor oameni pentru care eu nu am făcut nimic niciodată să fiți sănătoși, fericiți și rămâne cum am stabilit”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net