Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunțul mult așteptat: „Ne-am făcut curaj...”

Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales să plece într-o scurtă vacanță romantică la doar câteva zile după Ziua Îndrăgostiților. Actrița în vârstă de 37 de ani și soțul ei au decis să lase copiii în grija familiei și să petreacă câteva zile într-un mod mai romantic. Această escapadă are loc înainte ca prezentatorul să plece în Thailanda pentru filmările noului sezon al emisiunii „Insula Iubirii".

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunțul mult așteptat
Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunțul mult așteptat

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunțul mult așteptat

Pe platformele de socializare, Adela a dezvăluit că Radu nu a reușit să-i facă o surpruză pentru Ziua Îndrăgostiților, dar a reușit să se revanșeze cu o călătorie la Milano. Actrița și-a arătat bucuria de a petrece timp de calitate cu soțul ei înainte de plecarea acestuia pentru a filma mult așteptatul show de la Antena 1. Cei doi și-au făcut bagajele, au lăsat copiii pe mâna familiei și au fugit în Italia, unde vor să viziteze și lacul Como.

Deși i-am reproșat atât pe calea gândului cât și a vorbei faptul că nu s-a organizat prea bine pentru Vday, iată că la momentul prezent ne gădim în aeroport spre… Lacul Como / Milano. Abia aștept să bem ristretto ca la mama lui chiar la mama lui, să mâncăm, eu pizza, el mortAdella pe pâine, să ne vedem cu prieteni dragi. Și toate astea… fără copii”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, joi seară, în timp ce se afla pe aeroport.

Actrița a dezvăluit că în comparație cu celelalte vacanțe în doi pe care le-au petrecut până acum, aceasta este prima dată când pleacă fără niciun fel de grijă și se poate bucura în liniște de toate planurile pe care le au. 

Vă salut din Milano! Aștept să vină Radu că avea de discutat ceva la telefon și am zis că nu mai pot să stau în cameră și că vreau să ies la aer. N-am apucat să vă povestesc, dar Radu pleacă într-o săptămână în Thailanda să filmeze Insula Iubirii și ne-am dat seama că este singurul weekend în care putem să aveam așa, un escape în doi. Și am ales o destinație aproape de noi. Vrem să vizităm și Como, de foarte mult timp. Nu știu dacă e chiar cea mai bună perioadă. Mi s-a spus că nu, dar e așa, ca un pretext să ieșim. În Milano vrem să ne întâlnim și cu niște prieteni de-ai noștri, așa că a fost cumva, s-a ales destinația de la sine și aseară am plecat foarte liniștită, nicio emoție legată de copii, de zbor, de nimic, perfect a fost”, a povestit Adela Popescu, într-un InstaStory.

Chiar dacă recunoaște că nu s-au ocupat în detaliu de organizare, vedeta afirmă că se bucură că au avut curajul să ia decizia de a pleca în această călătorie spontană. Actrița a mai spus că au avut mare noroc cu membrii familiei care se ocupă de cei trei băieți pe care îi au.

Ce nu am luat noi în considerare e faptul că acesta e practic considerat weekend-ul de Valentine’s Day, așa că toate locațiile de cazare din Como erau ocupate. Probabil că alți oameni mai organizați decât noi au rezervat din timp. Așa că o să stăm în Milano și o să închiriem o mașină și o să dăm ture pe acolo prin Como și împrejurimi. Dar e foarte bine, nu contează. Mă bucur că ne-am făcut curaj, că am plecat, ne-am organizat”, a mai spus Adela Popescu. „Ce înseamnă să ai familie mare: un frate a dus copilul la grădiniță, o mamă stă cu ei acasă și așa mai departe. Deci avem infrastructură ca să zic așa”, a mai adăugat Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net