Ce a făcut Radu Vâlcan de ziua lui de naștere. Adela Popescu i-a fost complice: „Așa e de la o vârstă...”

Astăzi (8 februarie), Radu Vâlcan, actor și prezentator TV, a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Cu această ocazie specială, vedeta a dezvăluit ce face de ziua sa de naștere printr-o postare pe platforma Instagram. Cu umor, Radu a mărturisit că ziua lui a început cu completarea integramelor și o cafea liniștită alături de soția sa, Adela Popescu. "De ziua mea am completat integrame și am băut o cafea cu soția mea. Așa e de la o vârstă", a notat actorul în descrierea postării.

Radu Vâlcan. Foto: arhiva.
Radu Vâlcan. Foto: arhiva.

Partenera de viață a lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, a fost complice la această zi specială. Cei doi au demonstrat că simplitatea și momentele trăite împreună sunt cele mai prețioase. Cu o relație solidă, construită în timp, Adela și Radu au format un cuplu admirat în showbiz-ul românesc.

O poveste de dragoste născută pe platourile de filmare

image

Povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu a luat naștere pe platourile de filmare ale telenovelei "Iubire și Onoare", unde s-au întâlnit în 2010. După cinci ani de relație, cei doi au hotărât să-și oficializeze iubirea prin căsătorie în 2015. În urmă cu opt ani, în 2016, familia lor s-a mărit cu venirea pe lume a primului lor copil. În prezent, Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună trei copii, formând o familie fericită și unită.

Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. (zâmbește) E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari, adică reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut. Prima perioadă am cedat-o mamei lor, aşa cum cred că e și normal”, a declarat Radu Vâlcan, despre viața de părinte.

Un cuplu exemplu în lumea mondenă

Relația lor a fost mereu subiect de admirație pentru fanii lor, datorită respectului reciproc și echilibrului în viața de familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net