Mărul discordiei în relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. „S-ar putea să fac destul de urât...”

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut destăinuiri picante din căsnicia lor. Cei doi nu prea se feresc să răspundă la întrebări inconfortabile, așa că nu au ezistat să dea replică la marea întrebare „cine este mai gelos”. Se pare că între ei pasiunea stă la loc de cinste și nu ar accepta astfel de situații. Iată mărul discordiei!

Mărul discordiei dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan
Mărul discordiei dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Mărul discordiei dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan împlinesc anul acesta 9 ani de căsnicie, iar între ei este o diferență de vârstă de 10 ani. Toată această perioadă a fost presărată cu multe momente minunate însă cele mai mari binecuvântări sunt de departe cei trei băieți pe care îi au Alexandru, Andrei și Adrian care le luminează viața.

Adela nu s-a sfiit niciodată să își laude soțul care după spusele ei, o ajută foarte mult când vine vorba despre casă și familie pe lângă faptul că amândoi au vieți foarte pline cu proiectele pe care le au în desfășurare. Familia și armonia a jucat mereu un rol important în căsnicia lor, așa că nu au apărut în presă cu scandaluri picante. Asta pentru că nici nu s-au pus vreodată în asemenea situații. Întrebați de cei de la EGO.ro cine este cel mai gelos dintre ei, Radu a răspuns imediat:

„Cel mai gelos? Normal, când ai așa ceva lângă tine, cine ar putea să fie? Nu este cazul de gelozie, nu s-a pus problema până acum”, a spus Radu Valcan pentru ego.ro. .

Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”, a intervenit Adela.

Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii.”, a completat Radu, dând astfel de înțeles că nu le arde de relații paralele și că familia și relația lor sunt tot ce le trebuie.

Cuplul nu ezită niciodată să își arate dragostea pe rețelele de socializare. Adela, mai cu seamă, este cea care e mereu cu vorbele la ea și de multe ori îi dedică soțuui său mesaje de dragoste extrem de emoționante în văzu tuturor.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele.Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă „scaldă' în complimente. Nu îmi spune zilnic „te iubesc'.

Nu îmi spune „femeia mea'. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: „distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te.' Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat.Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar „ca să mai stăm și noi de vorbă.' Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net