Afacerea cu care Irina Fodor, Gina Pistol și Adela Popescu vor să facă mulți bani! Cum arată pensiunea vedetelor de la malul mării. FOTO

Smiley și Gina Pistol, soții Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt vedetele care ne vor primi în micul lor paradis de la malul mării din această primăvară. Cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz au decis să își deschidă împreună o pensiune!  Iată unde se află micul hotel de care se vor ocupa!

image

Cele 3 cupluri celebre s-au apucat de afaceri împreună și vor să dea lovitura cu o pensiune din Vama Veche pe care gasca lor o frecventa de ceva timp.

Pensiunea are 14 camere, iar acum se află în proces de amenajare pentru a arată exact cum au visat vedetele.

Adela Popescu, Irina Fodor și Gina Pistol și-au deschis afacere

Anunțul a fost făcut de aceștia atât la o emisiune TV, cât și pe rețelele de socializare unde au dezvăluit că din această primăvară turiștii le vor putea călca pragul.

Mai exact, clienții sunt așteptați să vină de la data de 1 mai, iar vedetele au spus că în curând doritorii vor putea face rezervări.

Cele 3 cupluri au spus că vor să facă din pensiunea de la malul mării locul ideal pentru familiile și prietnii care vor să petreacă o vacanță relaxantă chiar și la noi în țară. Răzvan Fodor și Radu Vâlcan promit să se ocupe de bunătățile culinare, iar Smiley se va ocupa de atmosferă.

Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut.

A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Vedetele se vor ocupa de pensiunea din Vama Veche

Eu am vrut o bibliotecă în living, o vedeți în poze, pentru că toata lumea a fost de acord.Radu și Răzvan au zis că vor să gătească, așa că ne-am asigurat că vor avea unde, fetele au vrut piscina, iar Andrei sigur vrea să cânte.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

„Să vedeți ce supă Tom Yum vă fac din primăvară. Și, poate o conving pe bunică-mea să mi dea rețeta de rulada cu ness.”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net