„Ne-am împachetat jumătate de casă!” Smiley și Gina Pistol, vacanță de vis alături de micuța Josephine

Smiley (40 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit vara trecută, după șapte ani de iubire, și sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că din martie 2021 au devenit părinții unei fetițe sănătoase pe care au creștinat-o cu numele de Josephine.

Gina Pistol și Smiley formează o familie frumoasă. Sursă: Instagram

Atunci când au zile libere, cei doi aleg să evadeze din țară pentru a uita de stres și probleme. Astfel, zilele acestea, Smiley, Gina Pistol și fiica lor sunt într-o vacanță bine meritată tocmai în Maldive.

„A trecut și Revelionul și acum este timpul pentru o vacanță. Păi cum să începi Anul Nou mai bine decât cu o pauză. Ne-am împachetat jumătate de casă că așa se pleacă în familie și am pornit spre țările calde, dar nu înainte de a o învăța pe Josephine obiceiul <sorcova>…să înceapă anul cu bani în buzunar. Prima oprire a fost la Doha unde am admirat frumusețile aeroportului, timp de trei ore, după care am luat al doilea avion spre Male. Destul de lejer zborul”, le-a spus Smiley internauților într-un video postat pe Instagram.

Fericiți de sosire

Smiley alături de familia sa s-au bucurat încă de la aterizarea avionului de o primire calduroasă a celor din Maldive precum și de peisajul pitoresc ce îl găsești în România doar în reviste:

„La aterizare ne-a întâmpinat David Beckham care părea destul de happy, lucru care ne-a dat încredere că am ajuns unde trebuie. Ne-au ajuns toate bagajele, Slavă Domnului, se pare că domnul Beckham știe ce zile.

La ieșirea din aeroport ne-a întâmpinat un curcubeu de toată frumusețea...până pe insula unde suntem cazați am luat barca, am mers vreo 50 de minute, lejer...iarăși. Mai știți tapetul ăla pe care îl avea bunicul în baie sau în sufragerie cu palmieri pe plajă și nisipul fin ca făina și apă albastră cristalină?...Locul ăsta chiar există în realitate, acum am ajuns noi aici. Locul arată superb, căsuța noastră este fix pe plajă, iar noi începem vacanța cu un pui de somn bine meritat că suntem leșinați”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net