Imagini rare cu copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu. Cat de mari s-au făcut băieții

Faimosul actor Radu Vâlcan (46 de ani) trăiește o viață de vis alături de frumoasa sa soție Adela Popescu (37 de ani). Cei doi au împreună și 3 copii, care reușesc să le transforme fiecare zi în una frumoasă și plină de bucurie. Iată însă cât de mari s-au făcut băieții lor! 

Imagini rare cu copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu
Imagini rare cu copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu

Imagini rare cu copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de succes, iar prezentatorul TV a mărturisit că a fost atras de inocența și farmecul partenerei sale. Cuplul și-a unit destinele în 2015, alegând o ceremonie discretă, la care au participat doar 60 de persoane. Între timp familia li s-a mărit de la un an la altul și iată că acum sunt fericiții părinți ai 3 copii. 

Pentru ei, micuții au fost o confirmare că sunt făcuți unul pentru celălalt: „Nu știu ce ne unește foarte mult. Cred că, da, copiii sunt doar o confirmare, o certitudine a ceea ce știam deja despre noi, sunt împlinirea maximă pentru noi!”, a spus Raduc Vâlcan pentru Click!.

image

Cei 3 băieței ai vedetelor sunt lumina ochilor lor și fac tot ce pot să le ofere cele mai frumoase momente acestora. Deși au o căsnicie de peste 8 ani, cei doi reușesc să își împartă responsabilități excelent, dar își mențin perfect relația de cuplu. Secretul lor este că țin cont unul de nevoile celuilalt așa cum a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Click! acum ceva timp: „Nu se vede dar știu că are niște nevoi de care trebuie să țin cont. Și ea, la rândul ei, ține cont de nevoile mele și cred că de fapt așa funcționează o familie normală. Fericirea înseamnă atunci când partenerul este fericit, tu te hrănești cu fericirea lui și toată lumea e mulțumită.”

Cei cinci membrii ai familiei se află acum în vacanță în Thailanda, iar Adela Popescu n-a ezistat să posteze o poză emoționantă cu băiețeii săi care s-au făcut tare mari.

„Sufletele mele. Toate trei.”, a spus în descrierea pozei Adela Popescu.

image

Cum e viața cu 3 copii

Cât despre viața cu 3 copii, vedeta a povestit în podcastul moderat de Oana Andoni că nu este deloc ușor, însă tot efortul merită din plin.

De la doi la trei, deși emoțional, este cel mai ușor. Pentru că știi toate etapele, nu te mai surprinde nimic, știi diversificarea, nu te mai panichezi, le cam știi. Mă refer acum din punct de vedere al organizării, din punct de vedere financiar. De la doi la trei trebuie să schimbi mașina. Nu există nicio mașină normală care să acomodeze trei copii mici. Pentru că trei copii mici înseamnă că trebuie să aibă scaune cu isofix și oricum nu pot călători singuri pe bancheta din spate și tu cu soțul la cafea, în față. Îți trebuie un însoțitor.

image

Și ai o mașină cu șapte locuri, să zicem, normală. Tu nu ai acces la scaunele din spate. Și atunci trebuie să îți iei un van. Și îți iei un van. Și unul dintre părinți va merge cu van-ul prin oraș, cum sunt eu de exemplu, zici că sunt cu rulota, cu duba, mă plimb prin oraș. Sexy, frumos, când caut parcare, deranj mare de tot. Se schimbă totul”, a precizat Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net