Ce a făcut Radu Vâlcan în aeroport, la 2 dimineața, în timp ce Adela Popescu și copiii dormeau: „Bănănăi ca un bezmetic. Cred că...”

Nici nu au venit bine din vacanța din Laponia, acolo unde s-au întâlnit cu toate personajele din povestea lui Moș Crăciun, reni, spiriduși, multă zăpadă, dar și cu mult așteptata și vânata Auroră Boreală, că Radu Vâlcan, împreună cu soția sa, Adela Popescu, și cei trei copii ai lor, și-au luat zborul pe alte meleaguri. Mai exact, familia a plecat în Phuket, Thailanda. Doar că, în aeroport, prezentatorul de televiziune a rămas la un, moment dat, singur!

Ce a făcut Radu Vâlcan în aeroport, la 2 dimineața / Foto: Instagram
Ce a făcut Radu Vâlcan în aeroport, la 2 dimineața / Foto: Instagram

Pe 10 noiembrie, Adela Popescu (37 de ani) anunța fericită că urmează să plece cu soțul ei, Radu Vâlcan (46 de ani), și cei trei copii ai lor, într-o frumoasă vacanță în Laponia. De atunci, și până de curând, timpul a trecut foarte repede, iar familia a avut parte de vacanța mult dorită și de momente de neuitat în țara lui Moș Crăciun. Mai mult, i-au ținut și pe fani la curent și au publicat imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare.

Dar se pare că nu au avut de gând să stea prea mult pe meleagurile românești. Drept dovadă, au plecat deja spre o altă destinație: Phuket, Thailanda. Prezentatorul TV a mărturisit pe pagina sa personală de Instagram că familia nu va fi acasă de sărbători. Însă, deși au plecat împreună, se pare că Radu Vâlcan a cam rămas singur, la un moment dat, pe aeroport, și asta deoarece, scumpa lui soție și cei trei copiii au ținut să se pregătească pentru lungul zbor și au tras un pui de somn.

„E vreo 2 noaptea și bănănăi prin aeroport ca un bezmetic”

„E vreo 2 noaptea și bănănăi prin aeroport ca un bezmetic. Cred că m-apuc să mestesc ciungă până se trezesc ai mei, ne așteaptă un zbor și mai lung. Caut o ciungă. Am găsit ciunga”, le-a transmis Radu Vâlcan urmăritorilor, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Și deși prezentatorul a pierdut timp prin aeroport și a îndurat un zbor lung, alături de Adela Popescu și copiii lor, au ajuns cu bine la destinație. „Zborul a fost haos. Adrian de neoprit. Dar, bine că am ajuns cu bine în Doha. Dormim o noapte la hotelul din aeroport și mâine pornim spre Phuket”, a spus și Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net