Anunț bombă în showbiz! Adela Popescu se întoarce în seriale? Iată la ce televiziune revine: „Trebuie să fii la dispoziția oamenilor...”

Adela Popescu (37 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste și personalități de televiziune de la noi din țară. După o pauză în care s-a ocupat de familia sa, vedeta a declarat că va reveni de anul viitor pe micile ecrane. Bucuria fanilor este și mai mare, mai ales că Adela ar fi avut discuții și în privința unor seriale.

Bombă în showbiz! Iată la ce televiziune revine
Bombă în showbiz! Iată la ce televiziune revine

Bombă în showbiz! Iată la ce televiziune revine

La final de proiect „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, vedeta ne-a povestit că vrea să facă o pauză în ceea ce priveşte emisiunile de televiziune, aşa că a lăsat-o pe Lili Sandu în locul ei la ”Vorbeşte lumea” şi s-a relaxat câteva luni bune alături de familia ei numeroasă, fiind mamă a trei băieţi, Adrian, Andrei și Alexandru. Și-a dedicat foarte mult timp celor dragi, dar de cele mai multe ori norocul ei a fost soțul său Radu Vâlcan, pe care mereu îl laudă în ceea ce privește rolul de tătic. Dar iată că Adela nu a stat departe de camerele de luat vederi căci a participat la podcasturi, a dat interviuri, a filmat noi spoturi publicitare pentru firmele pentru care face reclame. Într-un interviu pentru Playtech.ro, vedeta a mărturisit că de anul viitor se va întoarce în televiziune. Desigur, va reveni la PRO TV, având în vedere că este una dintre vedetele cele mai iubite ale televiziunii. Totuși, se pare că ar exista o mică șansă să se întoarcă și la seriale.

„Divertisment. Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne.”, a spus Adela Popescu pentru Playtech.ro.

Adela Popescu se întoarce în seriale?

După mai bine de un deceniu de jucat în seriale, artista a mărturisit că momentan nu este cazul să se implice într-un proiect de asemenea anvergură, având în vedere că timpul nu îi permite.

Dacă îmi spui acum: “Uite, o să facem un program foarte clar!” Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a mai adăugat Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net