Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul! Cei doi radiază de fericire. „Caut haine potrivite. Am un gol în stomac de bucurie”

Ultima actualizare:

Faimosul actor Radu Vâlcan (46 de ani) trăiește o viață de vis alături de frumoasa sa soție Adela Popescu (36 de ani). Cei doi au împreună și 3 copii, care reușesc să le transforme fiecare zi în una frumoasă și plină de bucurie. Recent, într-o postare pe pagina Adela a făcut un anunț nemaipomenit! Cuplul împreună cu copiii lor radiază de fericire!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul!
Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul!

Cum își mențin relația Radu și Adela?

Cei 3 băieței ai vedetlor sunt lumina ochilor lor și fac tot ce pot să le ofere cele mai frumoase momente acestora. Deși au o căsnicie de peste 8 ani, cei doi reușesc să își împartă responsabilități excelent, dar își mențin perfect relația de cuplu. Secretul lor este că țin cont unul de nevoile celuilalt așa cum a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Click! acum ceva timp: „Nu se vede dar știu că are niște nevoi de care trebuie să țin cont. Și ea, la rândul ei, ține cont de nevoile mele și cred că de fapt așa funcționează o familie normală. Fericirea înseamnă atunci când partenerul este fericit, tu te hrănești cu fericirea lui și toată lumea e mulțumită.”

Ei bine, de curând au decis că este momentul să facă un pas foarte frumos în familia lor. Deși mereu pleacă în vacanțe, de data aceasta au hotărât să plece cu toții în Laponia, fiind un moment super așteptat, așa cum a dezvăluit Adela pe contul său de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut anunțul!

E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! 🎉🎉🎉 Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc. Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. 😃 Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire. ❤️ Nici nu realizez cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă… Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare.”, a spus Adela Popescu pe Instagram. 

Desigur și comentariile au început să curgă, iar cel mai frumos a venit din partea bunei prietene a Adelei, Dana Rogoz: „Ce mă bucur!!! O să fie de poveste! Parcă nici frigul nu îl mai simți așa de tare, când vezi atâta frumusețe în jur.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net