Adela Popescu, răsfățată de Radu Vâlcan de ziua ei. Ce surprize i-a pregătit: „Am primit aseară un cadou de la soțul meu”

Astăzi, pe 8 octombrie, este ziua Adelei Popescu. Vedeta împlinește 37 de ani iar pregătirile sunt în toi. Începând de ieri, soțul ei, Radu Vâlcan (46 de ani), a surprins-o cu o întâlnire romantică la restaurant, pregătindu-i mai multe surprize.

În primă instanță i-a spus Adelei că vor merge spre aeroport, așa că vedeta se gândea  la destinația aleasă de soțul ei.

Dar pentru că a complotat bine, Radu Vâlcan a reușit să păstreze secretul până la sfârșit. Au mâncat în oraș, au fost la o piesă de teatru și s-au oprit să înnopteze la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din centrul Bucureștiului, doar ei doi, fără copii. Se pare că a fost alegerea perfectă, iar sărbătorita zilei s-a declarat încântată!

Adela Popescu, răsfățată

Mă pregătesc să fiu surprinsă și apoi vă țin la curent și cu destinația, când o să o aflu și eu! Am plecat de acasă. Singurul indiciu a fost că în locul în care mergem e cu două grade mai frig decât aici, dar că sacoul ăsta este în regulă. L-am mai tras eu de limbă, dar noi la cât ajungem.... Parcă văd că ajungem la Sinaia! Vroiam să va zic că noi tot mergem în direcția opusă aeroportului. În fine, am primit aseară un cadou de la soțul meu, colierul ăsta care e foarte frumos și cum ar veni trebuie să mergem să luăm completarea lui”, a început să povestească aseară, Adela Popescu, în timp ce era în mașină spre destinația surpriză.

„Rar fac surprize, dar și când le fac, e ca și cum aș face des surprize, chiar dacă le fac din când în când", a notat, Radu Vâlcan, în stilul său caracteristic, pentru că se știe deja că el și soția sa au mereu glumele la ei și se țin de șotii unul cu celălalt.

Și ca să nu își mai țină fanii pe jar, Adela Popescu a dezvăluit în această dimineață cum și-a petrecut, de fapt, ziua de naștere în avans.

Pentru că urma să plecăm în după-amiaza aceea și nu vroiam să ratez aniversarea mea împreună cu copiii, ne-am apucat de foarte dimineață să facem tort de clătite. După cel mai frumos și important „La mulți ani”, am plecat grăbiți către aeroport. Sau, mă rog, acolo credeam eu. Ca de obicei, aveam inima cât un purice și nu vă ascund că în mintea mea nu prea înțelegeam sensul unui „deranj” atât de mare pentru doar o noapte. Dar cum calul de dar nu se caută la dinți, am zis, ce-o fi o fi, doar că după indicii nu renunțasem nicicum să îmi dau seama în ce oraș european avem să aterizăm. După o dreapta, în loc de stânga, am ajuns. Unde? Vă invit să descoperiți în filmarea aceasta. Tot ce pot să vă spun este că o idee mai bună nici că putea să aibă Radu Vâlcan!”, a mai povestit, încântată de cele întâmplate și de experiența de ziua ei, Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net