Secretul unei siluete perfecte, dezvăluit de Adela Popescu! Iată cum se menține actrița: „Să nu fie greu de...”

Adela Popescu a avut o siluetă de vis dintotdeauna! Încă de când și-a făcut debutul pe micile ecrane, actrița a arătat mereu superb. Chiar și acum după 3 sarcini, la vârsta de 36 de ani vedeta a rămas neschimbată, iar timpul parcă nu și-a pus amprenta asupra sa. Adela Popescu a dezvăluit secretul pentru o siluetă impecabilă!

Secretul unei siluete perfect dezvăluit de Adela Popescu
Secretul unei siluete perfect dezvăluit de Adela Popescu

Secretul unei siluete perfect dezvăluit de Adela Popescu

Chipul său n-arată niciun fel de rid, iar talia este tot de viespe. În ciuda programului atât de încărcat și a vieții de familie în care trebuie să fie tot mai prezentă, soția lui Radu Vâlcan reușește să se mențină într-o mare formă. Secretul ar fi gena bună, așa cum a declarat actrița în exclusivitate pentru cei de la UNICA.ro.

Secretul e că semăn cu mama mea, care din punct de vedere fizic a fost întotdeauna slăbuță. Și când am fost grăsuță, tot slăbuță eram. Mă îngraș în partea de jos și zona asta îmi rămâne tot timpul mică, și la față se întâmplă la fel. Și când eram gravidă și te întâlneai cu mine, și am luat atunci 18 kilograme, tot mică păream, că am fața mică, umerii mici”, a declarat Adela Popescu, pentru UNICA.ro.

În ceea ce privește dieta, vedeta admite că la ea nu funcționează clasicul grătar cu salată, ci că lichidele sunt mai eficiente. Și-a dat seama de acest lucru într-un moment în care a traversat o mică cumpănă și a trebuit să își adapteze regimul alimentar.

Am avut o perioadă când aveam o durere în partea dreaptă, nu știam ce este, și de fiecare dată când mâncam mă durea și mai tare. Și am mâncat o perioadă doar chestii lichide, asta ca să nu fie greu de digerat.

Am slăbit atunci super mult, doar mâncând ciorbițe. Nu era un detox, că mâncam și cu carne, carne tocată. La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Nu slăbesc la așa ceva. M-am gândit că poate mănânc prea mult grătar”, a mai povestit Adela Popescu, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net