Radu Vâlcan, mesaj dur despre cel mai vizionat film de pe Netflix: „Top 10. Ori sunt prost...”

Deja ne-am obișnuit cu toții cu producțiile Netflix care par să iasă „la foc automat”. Filmate cât mai repede posibil, cu un buget cât mai mic posibil, aceste filme sunt, ce-i drept, adesea unele bune. Însă nu toate producțiile platformei de streaming sunt un succes, iar Radu Vâlcan a scris un mesaj dur despre un nou film din Topul 10 al Netflix.

Radu Vâlcan despre filmul de pe Netflix
Radu Vâlcan despre filmul de pe Netflix

Mai precis, este vorba despre pelicula „Leave the world behind”, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare filme de pe platforma de streaming. Însă, spre deosebire de alte producții de succes și în ciuda nenumăratelor articole care laudă calitatea filmului, recenziile fanilor care chiar au văzut pelicula nu sunt tocmai cele bune.

Mai precis, filmul lansat în luna niuembrie îi are în distribuție pe Ethan Hawke, Julia Roberts și Kevin Bacon, printre alți actori cunoscuți. De asemenea, Higher Ground, compania care a produs pelicula, este deținută de către familia Obama. Și nu, nu este o coincidență de nume, ci este vorba despre fostul Președinte american, Barack Obama.

Radu Vâlcan despre filmul din Top 10 pe Netflix

Thriller-ul spune povestea unei familii care pleacă într-o vacanță bruscă, iar în timp ce se relaxau, își vor da seama că toată tehnologia modernă nu mai funcționează. Brusc, la ușa cabanei în care stăteau își vor face apariția și două personaje misterioase. Filmul este inspirat dintr-o carte cu același nume, însă, cel puțin la acest moment, cei mai mulți utilizatori au marcat filmul cu o singură stea, din 5.

Nici Radu Vâlcan nu a fost foarte impresionat de peliculă. „Tocmai am terminat Leave the world behind, top zece pe Netflix. Ori sunt eu prost, dar nu cred, ori vorba luFodor, închid abonamentul.”, a scris acesta pe contul său de Instagram.

De fapt, dacă căutăm recenzii ale filmului pe Internet, prima care ne va întâmpina va fi chiar mai categorică! „Dacă îți pasă de cum îți folosești timpul, evită acest film de parcă ar fi o boală! Dar dacă îți place să vezi o peliculă scrisă oribil, ia o gustare lângă tine și relaxează-te, pentru că acest film este o prostie!”, scrie un Internaut, care a acordat doar o singură stea peliculei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net